Головна » Вишгородська громада

Мирне небо та хлібна нива

Мирне небо та хлібна нива

У суботу, 23 серпня, українські стяги замайоріли по всій Україні і навіть за її межа­ми. Синьо-жовтий прапор з’явився і в Парижі, і навіть у Вашингтоні.
 
Цього року свято відзначали з меншою помпезністю та офіціозом, але з більшим патріотизмом.
 
Приємно, що цього року не було «показухи». Адже за такої складної ситуації ... Читати далі »

Депутати допоможуть навести лад у Вишгородському РВ міліції

Депутати допоможуть навести лад у Вишгородському РВ міліції

21 лютого 2014 року, за ініціативою депутата Москаленка І.В. Вишгородською районною радою було створено тимчасову контрольну комісію, одним із основних завдань якої є припинення незаконних дій співробітників Вишгородського РВ ГУМВС України в Київській області стосовно підприємців району та інших питань щодо протиправної діяльності органів внутрішніх справ на Вишгородщині.
 
До складу комісії увійшли депутати районної ради Москаленко Ігор Віталійович, Бернадін Валерій Анатолійович, Панамарчук Геннадій Володимирович, Побідаш І ... Читати далі »

До 1 вересня – готові!

До 1 вересня – готові!

Наближається світлий радісний день для учнів, учителів, батьків і всіх друзів школи – 1 вересня, День знань. До цього свята готувались усі, хто вболіває за якісну, змістовну організацію навчально-виховного процесу та комфорт. Першого вересня Вишгородська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 зустріне своїх вихованців світлими затишними класами та кабінетами, відремонтованими коридорами, яскравими клумбами з осінніми квітами та доброзичливими посмішками всіх працівників школи.
 

Свято відзначили велогонкою

Свято відзначили велогонкою

Цьогоріч у зв’язку зі складним політичним та економічним становищем України й бойовими діями на Сході, здавалося б не час святкувати з концертами і феєрверками. Але у Вишгороді вирішили все-таки відзначити День міста спортивним святом, щоб залучити вишгородців до здорового способу життя.
 
Ідея гарна, тож втілювати її в життя запросили київські спортивні організації, щоб, зокрема, організувати велогонки для дітей і дорослих. Вишгородців, які займаються велоспортом, поки замало. Отож велогонка «Крітеріу ... Читати далі »

Відремонтовані відділення прийняли перших пацієнтів

Відремонтовані відділення прийняли перших пацієнтів

Минулого тижня у Вишгородській центральній районній лікарні відкриті відремонтовані терапевтичне та хірургічне відділення. 
 
Ремонт з різних причин тривав майже півтора року. За цей час у приміщеннях зроблений капітальний ремонт із заміною, як то кажуть, від стелі до підлоги. А нові меблі в палатах та маніпуляційних – кушетки, стільці, столи, тумбочки, холодильники, кондиціонери та додаткове обладнання для інвалідів Великої Вітчизняної війни та інших категорій пацієнтів лікарні – додають зручностей і лікарям, і самим хворим. Будівельні роботи виконувалися ВАТ «ПМК-43» під керівниц ... Читати далі »

Воїни-афганці – для воїнів АТО

Воїни-афганці – для воїнів АТО

49 пар берців, 50 шт. балаклав, 86 ком­плектів білизни та 50 шт. бандан на суму 19000 грн придбали члени Вишгородської районної організації «Українська спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)» для військових з Вишгородського району, які беруть участь в АТО.
 
Ці речі були передані волонтерам Народної ради Вишгородського району та ГФ «З відкритим серцем у майбутнє», які доставлять усе це хлопцям у місця дислокації.
 
– Ми на своєму досв ... Читати далі »

Золоті руки хірурга

Золоті руки хірурга

Завдяки посередництву головного лікаря комунального закладу «Вишгородська центральна районна лікарня» Вік­тора Павленка ми познайомилася з чудовою людиною і фахівцем – хірургом-травматологом Анатолієм Олександровичем Катургою. Враженнями хочемо поділитися і з читачами «Слова». Привід, здається, дуже вагомий. Одинадцятого липня Анатолію Олександровичу – 60 років. Тридцять шість з них він віддав роботі хірурга. 20 останніх працював головним травматологом Вишгородської райлікарні.
 
– Життя минає миттєво, – мовить із сумом і помітною після операції втомою мій сп ... Читати далі »

Водна баталія на Трухановому острові

Водна баталія на Трухановому острові

Кожного літа вишгородська команда «Чайка» озброюється пляшками, відрами, водяними пістолетами, щоб вирушити на очікувану водну баталію. Ми збираємося біля Білого дому і гуртом рушаємо боротися з двома ворогами літа – нудьгою та спекою. 
 
У цьому році організатори обіцяють масштабну битву водою, яка буде проведена у суботу, 21 червня, на Трухановому острові. Кількість бажаючих – до двох з половиною тисяч. Проте вік учасників різний, взяти участь у масовому обливанні водою прагнуть як діти, так і дорослі. Води у Дніпрі багато, тому «патронів» нікому не бракуватиме. Окрім ... Читати далі »

Пам’ятаючи про лікарню

Пам’ятаючи про лікарню

Сорок трилітрових банок консервації особистого виготовлення передав Вишгородській ЦРЛ депутат районної ради Віктор Куляєв. Крім того, за його сприяння були здійснені заходи з благоустрою території лікарні.  
 
Як повідомив народний обранець, у цей скрутний для держави час ми повинні підтримувати наші заклади охорони здоров’я та інші установи суспільного значення всіма доступними засобами. Адже кожен з нас так чи інакше зіштовхується з проблемними питаннями щодо забезпечення соціальної сфери найнеобхіднішим.  ... Читати далі »

Заради добробуту та відбудови країни

Заради добробуту та відбудови країни

Чимало цікавих знань про історію оподаткування та основні етапи становлення податкової системи України від часів Київської Русі до сьогодення отримали учні 9-А класу Вишгородської загальноосвітньої школи №1 І-ІІІ ступенів завдяки проведеному фахівцями Вишгородської ОДПІ відкритого уроку з податкової тематики. 
 
Та значним підґрунтям для здобуття повної та змістовної інформації з історії виникнення податків, знань про бюджетно-податкову політику держави, основ податкового законодавства та про структуру Міністерства доходів і зборів України, учні мають змогу отримати з посібника, рекомендованого Міністерст ... Читати далі »

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 12 13 »