Головна » 2014 » Серпень » 9 » Воїни-афганці – для воїнів АТО
12:14
Воїни-афганці – для воїнів АТО
49 пар берців, 50 шт. балаклав, 86 ком­плектів білизни та 50 шт. бандан на суму 19000 грн придбали члени Вишгородської районної організації «Українська спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)» для військових з Вишгородського району, які беруть участь в АТО.
 
Ці речі були передані волонтерам Народної ради Вишгородського району та ГФ «З відкритим серцем у майбутнє», які доставлять усе це хлопцям у місця дислокації.
 
– Ми на своєму досвіді знаємо, що таке зручне взуття, уніформа та припаси для солдата, – зазначив голова організації Вишгородських «афганців» Віктор Ткачук. – А коли розумієш, що допомога надходить від земляків – удвічі приємніше. А нашим військовим хочу побажати скорішої перемоги та хай повертаються додому здоровими.
 
– Серед ветеранів Афганістану не треба було нікого вмовляти, – підтримав свого товариша Микола Остапов. – Вони, тільки дізнавшись, що збираємо допомогу, самі телефонували, випитуючи – що, скільки і коли. Купували, на наш погляд, найнеобхідніше. Головне – хай вертаються живими. Слава Україні!
 
Ірина ЛІТОВЧЕНКО, м. Вишгород
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 605 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus