Головна » 2014 » Серпень » 30 » До 1 вересня – готові!
10:14
До 1 вересня – готові!
Наближається світлий радісний день для учнів, учителів, батьків і всіх друзів школи – 1 вересня, День знань. До цього свята готувались усі, хто вболіває за якісну, змістовну організацію навчально-виховного процесу та комфорт. Першого вересня Вишгородська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 зустріне своїх вихованців світлими затишними класами та кабінетами, відремонтованими коридорами, яскравими клумбами з осінніми квітами та доброзичливими посмішками всіх працівників школи.
 
До зусиль педагогічного колективу, технічних працівників на чолі з заступником директора по господарству Тетяною Зацепіною та всіх батьків до благородної справи – підготовки школи до нового навчального року – приєдналися небайдужі, турботливі люди, які щиро переймаються проблемами найстарішої школи міста.
 
Декілька років поспіль особливу увагу нашому навчальному закладу приділяє почесний голова піклувальної ради, народний депутат України Ярослав Москаленко. Незважаючи на велику зайнятість у роботі, активну участь у допомозі військовим у зоні АТО, Ярослав Миколайович знайшов можливість надати посильну допомогу і нашій школі. За його сприяння відремонтовано пошкоджений під час весняної стихії паркан, замінено електролічильник, придбано фарбу та інші будівельні матеріали. За турботу та постійну спонсорську допомогу уся велика родина нашої школи  щиро вдячна Ярославу Москаленку.
 
Також теплі слова вдячності хочемо адресувати і керівникам вишгородських підприємств та організацій: директору міського комунального підприємства «Водоканал» Григорію Чебану та його заступнику Олександру Сорокіну, директору КПЖ і КГ Вишгородської міської ради Михайлу Шиненку та головному інженеру Ігорю Свистуну, колишньому директору ВРКП «Вишгородтепломережа» Юрію Колупайлу та начальнику РТМ-1 Василю Писчику.
 
Ми щиро вдячні за ваше розуміння, підтримку і допомогу. Сподіваємося на подальше взаєморозуміння та плідну співпрацю.
 
Олег ТИМЧЕНКО,
директор Вишгородської ЗОШ № 1
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 432 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus