Головна » 2019 » Червень » 13 » Розглянуто нагальні проблеми
17:46
Розглянуто нагальні проблеми

Наприкінці минулого тижня голова Вишгородської РДА Вячеслав Савенок провів засідання колегії райдерж­адміністрації. Крім членів колегії, на засіданні були присутні громадські активісти, депутати, представники установ і організацій району.
Першим питанням розглянуто результати засідання робочої групи щодо опрацювання пропозицій директора Вишгородського районного комунального підприємства  «Вишгородтепломережа», що стосується нових тарифів. 
Члени колегії підтримали  проекти програм фінансової підтримки Вишгородського районного комунального підприємства «Вишгородтепломережа» на придбання екскаватора в 2019-2020 роках та на встановлення модульних котелень в селах Воропаїв та Новосілки в 2019-2020 роках; проект програми підтримки діяльності та розвитку комунального підприємства «Вишгородська центральна районна аптека №23» на 2020 рік (відкриття аптечного пункту в с. Старі Петрівці по вул. Кремінського, 7).
Внесено зміни до програми розвитку комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Вишгородської районної ради на 2019-2021 роки (придбання санітарного транспорту для невідкладної медичної допомоги).  Також внесено зміни до комплексної програми розвитку освітньої галузі Вишгородського району на 2018-2020 роки (це дозволить використати залишок коштів освітньої субвенції з державного бюджету для придбання шкільного автобуса, проходження техогляду транспортними засобами, страхування водіїв). 
Ухвалено статут Вишгородського районного комунального підприємства «Комунальник» у новій редакції (зокрема і придбання сміттєвоза для підвищення ефективності роботи); внесено зміни до районної програми підтримки управління соціального захисту населення Вишгородської райдержадміністрації на 2019 рік з метою проведення капітального ремонту приміщення; внесено зміни до районної комплексної програми підтримки сім’ї та забезпечення прав дітей «Назустріч дітям» (збільшення фінансування на оздоровлення та відпочинок дітей на 2019 рік); проект створення юридичної особи публічного права комунальне некомерційне підприємство «Вишгородська центральна районна лікарня» Вишгородської районної ради у рамках реформування.
Відповідно до проголосованих рішень підтримано внесення змін до програми соціально-економічного та культурного розвитку Вишгородського району на 2019 рік, внесено зміни до районного бюджету Вишгородського району на 2019 рік та заслухано звіт про витрачання коштів резервного фонду районного бюджету Вишгородського району за квітень-травень 2019 року. 
За результатами обговорення питання будуть доопрацьовані та направлені для розгляду на засідання постійних комісій та сесії Вишгородської районної ради.

Інф. РДА

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 10977 | Додав: slovo
comments powered by Disqus