Головна » Вишгородська громада

Вогнеборці вкотре виявили мужність

Вогнеборці вкотре виявили мужність

На початку тижня новина про пожежу на нафтобазі ТОВ «БРСМ-Нафта» у Васильківському районі сколихнула не лише Київщину, а й усю Україну.  Загорівся резервуар з паливом об’ємом 900 кубометрів, стався вибух, вогонь поширився на поруч розташовані резервуари з бензином.
 
На жаль, жертвами вогняного лиха стали четверо людей, троє з яких рятувальники. Багато постраждалих було направлено до опікового центру. На момент пожежі медики мали потребу у захисних респіраторах, лікарні просили медпрепарати та перев&rs ... Читати далі »

Якісно, планово, швидко

Якісно, планово, швидко

8 червня  у приміщенні адміністративного будинку відбувся другий семінар-тренінг міжнародної навчальної програми для державних службовців та представників органів місцевого самоврядування «Нова якість публічних послуг».
 
Як і минулого разу, участь у навчаннях взяли працівники апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів  центральних органів державної виконавчої влади, представники виконавчих комітетів  місцевих рад району,  ЗМІ. Проведення заходу  с ... Читати далі »

Пріоритетний напрям

Пріоритетний напрям

На сьогоднішній день одним з пріо­ритетних напрямів впровадження державної політики на місцях  є медична реформа, яка спрямована, у першу чергу, на якісне надання медичних послуг населенню.
 

Враховуючи важливість цього питання, Олександр Горган з перших днів перебування на посаді голови Вишгородської адміністрації відвідав Вишгородську центральну районну лікарню. Під час візиту було дане доручення: негайно розпочати ремонтні роботи вхідної групи поліклініки, оскільки сходи перед центральним входом перебували в аварійному стані.
 < ... Читати далі »

«Веселі старти» під вітрилами

«Веселі старти» під вітрилами

22 травня з ініціативи директора комунального підприємства Вишгородської районної ради «Навчально-спортивна база» Вікторії Кулакової за сприяння голови Вишгородської РДА Олександра Горгана, голови районної ради Ірини Побідаш та підтримки відділів освіти, молоді та спорту на території НСБ були проведені «Веселі старти» серед збірних команд шостих класів вишгородських шкіл.
 
Змагання розпочалися з вітального слова голови районної ради Ірини Побідаш.

Гомоніло у Вишгороді веселе дитяче свято

Гомоніло у Вишгороді веселе дитяче свято

Вишгородщина  відзначила Міжнародний день захисту дітей. Чудове свято для малечі організували Вишгородська райдержадміністрація та фонд народного депутата України Ярослава Москаленка.
 
На святі побувало близько трьохсот дітей з усіх населених пунктів району. На вході до розважального містечка малечу зустрічали веселі клоуни та гноми, які дарували дітям повітряні кульки кольорів національного прапора, нагрудні значки учасників фестивалю «Я – ми – Україна». Маленькі відвідувачі також отримали порцію морозива.
 
... Читати далі »

Немає канікул у книжок

Немає канікул у книжок

У розмаїтті українського декоративного мистецтва художнє вишивання посідає одне з провідних місць. Українці намагаються зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу. 
 
На свято вишиванки до районної бібліотеки для дітей завітали учні ЗОШ №1 зі своєю вчителькою Валентиною Михайлюк. Працівники бібліотеки провели з дітьми народознавчо-літературне свято, познайомили маленьких читачів з літературою про вишивання, зачитали поетичні твори. Діти, особливо дівчатка, з цікавістю розглядали ... Читати далі »

Прощавай, творчий сезон!

Прощавай, творчий сезон!

Вишгородський районний Центр художньої творчості дітей, юнацтва та молоді «Дивосвіт», як і щороку, у травневі дні радо привітав своїх прихильників на традиційному звітному концерті «ДИВО-шоу» з нагоди закриття творчого сезону-2015.
 
Творчий сезон був насичений і новими, і вже традиційними подіями. З’явилися нові імена, нові колективи, і вони вже навіть мають певні здобутки. Новим доробком і новими перемогами можуть похвалитися також і наші відомі колективи.

Нація сильна своїми талантами

Нація сильна своїми талантами

Ніхто не може дати однозначної відповіді на питання: «Що таке обдарованість дитини?» Можливо, це своєрідна іскра Божа, яку треба відшукати в її душі і допомогти не тільки не згаснути, а спалахнути полум’ям.
 
Вишгородській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 уже понад півстоліття. Змінювались її назви, педагогічні колективи, але всі 53 роки незмінним залишається головне, заради чого в навчальному закладі чесно, творчо і сумлінно працював і працює кожен учитель –  підтримати учня, розвинути його здібності, підготува ... Читати далі »

Юні пожежники взяли «бронзу»

Юні пожежники взяли «бронзу»

На базі Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди 29 квітня відбувся другий кущовий обласний етап всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. 
 
За право змагатися з кращими командами у фіналі обласного етапу боролися  команди з 11 районів Київської області. Наш район представляли учні Вишгородської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 у складі команди під назвою «UPTOWN».  
 

Пам’ятати заради майбутнього

Пам’ятати заради майбутнього

Сімдесят років поспіль у перші травневі дні все нові й нові покоління відзначають свято Перемоги у Другій світовій та Великій Вітчизняній війні.
 
Свято зі сльозами на очах, тому що за велич Перемоги заплачено десятками мільйонів людських життів. Але саме сьогодні особливо відчуваєш надзвичайну важливість цієї пам’яті поколінь. І не тільки тому, що відзначаємо ювілейне свято Перемоги, а тому, що в Україні знову неспокій. До цієї дати Вишгородський районний центр художньої творчості дітей, юнацтва та молоді «Диво ... Читати далі »

1 2 3 ... 12 13 »