Головна » 2014 » Травень » 31 » Заради добробуту та відбудови країни
10:49
Заради добробуту та відбудови країни
Чимало цікавих знань про історію оподаткування та основні етапи становлення податкової системи України від часів Київської Русі до сьогодення отримали учні 9-А класу Вишгородської загальноосвітньої школи №1 І-ІІІ ступенів завдяки проведеному фахівцями Вишгородської ОДПІ відкритого уроку з податкової тематики. 
 
Та значним підґрунтям для здобуття повної та змістовної інформації з історії виникнення податків, знань про бюджетно-податкову політику держави, основ податкового законодавства та про структуру Міністерства доходів і зборів України, учні мають змогу отримати з посібника, рекомендованого Міністерством освіти і науки України – «Основи податкових знань» для учнів 9-х класів, примірники якого стали гарним подарунком від податківців школярам та посіли гідне місце у шкільній бібліотеці.
 
Завершальним етапом заходу було проведення бліц-вікторини в ігровій формі, і як виявилось, молоде покоління сьогодні досить непогано орієнтується в питаннях оподаткування. Найактивніші та найдопитливіші учасники гри отримали підручники в особисте користування. 
 
Але головне, що стоїть на меті, донести нашому молодому поколінню, що обов’язок сплати податків не лише прописаний Конституцією, а свідома необхідність сплачувати їх добровільно заради добробуту та відбудови нашої країни. 
 
Оксана Неділько,
Вишгородська ОДПІ
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 412 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus