Головна » 2019 » Травень » 30 » Із піснями – до «Перемоги»
18:10
Із піснями – до «Перемоги»

Днями народний вокальний колектив «Золотий вік» та колектив бального танцю «Світлинка» побували з концертною програмою у санаторії для ветеранів «Перемога», що на Київщині.
Виступи цих колективів завжди приємно радують глядачів Вишгородщини. Добре відомі вони і за межами нашого краю. Тож і не дивно, що їх, як і цього разу, часто запрошують виступити перед виробничими колективами на професійні свята чи на День села.
«Золотий вік» (музичний керівник Віктор Туровський, художній керівник Тамара Шевченко) та «Світлинка» (керівник Зінаїда Крушановська), що працюють на базі Вишгородського районного будинку культури «Енергетик», завжди активно долучаються і до соціальних проектів, котрі реалізує Вишгородський територіальний центр соціального обслуговування. І ось цього разу також «соціальний аспект» – виступ перед відпочиваючими у ветеранському санаторії.
«У санаторії «Перемога» нас зустріли надзвичайно вдячні глядачі. Бурхливі оплески після кожного концертного номера, щирі усмішки, багато хто у залі підспівував нам. А після концерту довго ділилися з нами своїми враженнями. Приємно було чути, що ці враження дуже позитивні, що ми подарували людям хвилини приємного відпочинку», – розповідає Тамара Шевченко. 
Глядачі говорили ще й про те, що «Золотий вік» робить надзвичайно важливу справу – зберігає і примножує традиції, навчає молодь цінувати народну творчість. А ось «Світлинка» ніби покликала на вечір класичного бального танцю, зачудувавши легкістю танцю та експресивним ритмом, плавністю рухів та розкішними сценічними костюмами.
Як зазначають керівники самодіяльних колективів, така поїздка стала можливою завдяки підтримці місцевої влади та директора Вишгородського районного територіального центру соціального обслуговування Наталії Рудько, яка, коментуючи подію, зауважує, що цьому аспекту соціальної роботи – організувати цікаве і змістовне дозвілля людей поважного віку – у терцентрі завжди приділяють значну увагу. А реалізувати цікаві проекти нескладно, коли є такі майстри, як «Золотий вік» та «Світлинка», де, до речі, основний склад – люди поважного віку.

Інф. відділу культури, націо­наль­ностей та релігій РДА
Фото Олени ГАВРИЛЕНКО

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 1106 | Додав: slovo
comments powered by Disqus