Головна » 2014 » Серпень » 16 » Свято відзначили велогонкою
10:25
Свято відзначили велогонкою
Цьогоріч у зв’язку зі складним політичним та економічним становищем України й бойовими діями на Сході, здавалося б не час святкувати з концертами і феєрверками. Але у Вишгороді вирішили все-таки відзначити День міста спортивним святом, щоб залучити вишгородців до здорового способу життя.
 
Ідея гарна, тож втілювати її в життя запросили київські спортивні організації, щоб, зокрема, організувати велогонки для дітей і дорослих. Вишгородців, які займаються велоспортом, поки замало. Отож велогонка «Крітеріум–аптаун» була організована киянами і за їхньої участі. З 10 ранку на вулиці Дніпровській проходила дитяча велогонка, у якій взяли участь малі вишгородці і гості з Києва. Для декого це були перші в житті змагання. 
 
Поруч зі стартом дитячих велогонок на розі проспекту Івана Мазепи і Дніпровської у затінку проходила благодійна акція «Смачненьке для маленьких». Тут після виснажливих заїздів малі гонщики могли підкріпитися солодощами. Домашню випічку бажали скуштувати і їх друзі-вболівальники та батьки. 
 
Після того, як усі ласощі були розпродані, дізналася що виручили за проведену акцію 1400 гривень, і тепер буде за що придбати щось корисне для дитячого відділення Вишгородської ЦРЛ. Що саме – визначать лікарі. Але це буде гарний подарунок дітям від дітей.
 
Інф. «Слово»
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 394 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus