Головна » Вишгородська громада

«Золотий вік»: лауреат обласного конкурсу

«Золотий вік»: лауреат обласного конкурсу

Вишгородський фольклорний колектив «Золотий вік» повернувся з фестивалю художньої творчості серед колективів соціальної сфери Київської області – з медалями та грамотами.
 
Учасники фестивалю представили свою творчість у кількох номінаціях – хоровий та вокальний спів, художнє читання, сценічне мистецтво, танці. І в кожному з виступів прочитувалось переживання за долю України, невмирущий український гумор, щира українська душа. 
 
... Читати далі »

«Чудова сімка» – інтелектуальна гра

«Чудова сімка» – інтелектуальна гра

«Чудова сімка» - так називалася інтелектуальна гра, що проходила в ЦТ «Дивосвіт», в якій приймала участь учнівська молодь району та міста Вишгорода.
 
На ігровому майданчику зустрічалися команди з Лебедівської загальноосвітньої школи, Демидівської спеціалізованої школи, Димерської гімназії, Вишгородської загальноосвітньої школи №1, Вишгородського технічного ліцею НТУУ «КПІ», Козаровицької загальноосвітньої школи.
 

«Дивосвіт» відкриває сезон

«Дивосвіт» відкриває сезон

Щороку з настанням осені у Вишгородському районному центрі художньої творчості дітей, юнацтва та молоді «Дивосвіт» проходить традиційне відкриття сезону. Цьогорічне свято пройшло у вигляді презентацій колективів, що населяють цей дивовижний позашкільний заклад. 
 
На початку директор ВРЦХТДЮМ «Дивосвіт» Олена Андріяш урочисто проголосила відкриття творчого сезону 2014-2015. А далі розпочався святковий концерт. На сцену виходили як уже досвідчені, так і зовсім нові колективи і представляли себе ша ... Читати далі »

Поки басейн на ремонті…

Поки басейн на ремонті…

3-4 жовтня у Броварах відбувся чемпіонат Київської області серед юнаків 1997-1998 років народження. 
 
Незважаючи на те, що басейн Вишгородської районної КДЮСШ ще перебуває на ремонті, троє спортсменів представляли Вишгородщину на цих змаганнях. Брати Ткаченки – Данило та Микита та Ростислав Крижановський були одними з наймолодших на цих змаганнях. Але це не завадило показати їм свої кращі особисті результати – Данило та Микита виконали другий дорослий розрядний норматив. А Ростислав,  окрім того, що в ... Читати далі »

Є у нас гімнастика!

Є у нас гімнастика!

З 1 вересня у Вишгородській КДЮСШ відкрилось відділення художньої гімнастики. З нашими юними граціями працює молодий, енергійний, амбітний тренер, кандидат у майстри спорту Людмила Степанівна Вологдіна.
 
Наше місто стрімко розростається, з’являється багато молодих сімей, тому відкриття нового відділення художньої гімнастики дасть змогу дівчаткам займатися цим чудовим видом спорту. Адже українська художня гімнастика має величезні традиції: чемпіонка олімпійських ігор Катерина Серебрянська,  чемпіонка світу та Євро ... Читати далі »

«Книга Друзів»

«Книга Друзів»

Це дитяче видання створено у рамках благодійної акції «Від мрії до дії» за ініціативи української поетеси Олени Роговенко під патронатом Національної оперети України та всесвітньовідомої компанії XEROX. Книга покликана підтримати дітей з особливими потребами, вселити в них віру у щасливе майбуття, подарувати оптимістичні емоції та позитивні враження.
 
Вірші книги наскрізь пронизані любов’ю і ніжністю поетеси до дітей, а яскраві веселі ілюстрації, що супроводжують кожну сторінку видання, виконані учнями дит ... Читати далі »

Бібліотека – рідний дім для книги

Бібліотека – рідний дім для книги

Радість сьогодні у нас така, що й межі немає: найдорожчих гостей бібліотека зустрічає. Нехай у цій залі у цей час лунають жарти, сміх гучніше, бібліотеці – 70! Й вона одна з найкрасивіших. 
 
Саме цими словами розпочалось святкування Всеукраїнського Дня бібліотек, який нинішнього року співпав з 70-річчям створення Вишгородської центральної районної бібліотеки. 
 

Міні-футбол – захоплююча гра

Міні-футбол – захоплююча гра

Наприкінці вересня на базі Вишгородської КДЮСШ відділом освіти, у рамках олімпійського тижня, були проведені змагання з міні-футболу між учнями 5-6-х класів, присвячені Дню працівника фізичної культури і спорту.
 
Змагання пройшли на високому рівні. Гравці та гості отримали велике задоволення від чудової гри, кожна команда намагалась вибороти перемогу. А тепер детальніше про результати: перше місце – Вишгородська ЗОШ №1, д ... Читати далі »

Великі справи маленьких патріотів

Великі справи маленьких патріотів

Сонячного осіннього дня у Вишгороді, в знак підтримки воїнів, що перебувають у зоні проведення АТО, відбувся флешмоб «За мирну Україну». Організатори – Вишгородський районний Центр художньої творчості дітей, юнацтва та молоді «Дивосвіт» та відділ освіти Вишгородської РДА.
 
Долучитися до благодійної мистецької акції до міста з’їхалися учні усіх шкіл нашого району зі своїми вчителями, а дехто навіть з батьками. Розпочалася акція патріотичною ходою вулицями міста з десятиметровим прапором Ук ... Читати далі »

Вишгородські каратисти підкорюють світові татамі

Вишгородські каратисти підкорюють світові татамі

Для учнів Вишгородського відділення Київської обласної Федерації Кіокушинкан карате літо 2014 року видалося дуже насиченим та спортивним. Зі своїми тренерами  та учнями інших відділень області наші спортсме­ни відпочивали у чотирьох таборах у різних куточках України, та навіть побували у Болгарії. Спортсмени, вихованці спортивно-оздоровчого клубу «Комета», перебувають у гарній фізичній формі та вже готуються до найближчих змагань. 
 
Великий внесок у спортивне життя Вишгородщини зробив боєць Володим ... Читати далі »

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 12 13 »