Головна » Вишгородська громада

Буде спорткомплекс міжнародного рівня

Буде спорткомплекс міжнародного рівня

У Федерації футболу України відбулася робоча зустріч президента Федерації футболу України Анатолія Конькова та голови Київської облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка щодо будівництва спортивно-оздоровчого комплексу у місті Вишгороді. Спортивно-оздоровчий комплексу буде включати великий манеж із штучним покриттям та сучасне футбольне, оснащене трибунами та легкоатлетичними доріжками.
 
– Президент України Віктор Янукович поставив перед владою завдання створити відповідну інфраструктуру для занять фізкультурою і спортом. У першу чергу, майбутня спортивна база буде функціонувати як соціальний об’єкт, для того, щоб громада Вишгородського району, міста Вишгорода, а також Київщини мала можливість займат ... Читати далі »

2014 — Рік Тараса Шевченка

2014 — Рік Тараса Шевченка

17 січня у приміщенні адміністративного будинку у м. Вишгороді під керівництвом голови Вишгородської райдержадміністрації О.Приходька та за участі голови районної ради О.Носаля відбулась оперативна нарада. 

 
Участь у заході взяли заступники голови райдержадміністрації, керівник апарату райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники районної ради, депутатського корпусу, голови виконавчих комітетів місцевих рад району, керівники територіальних органів центральних органів виконавчої влади, правоохоронних органів, комунальних підприємств району, автотранспортних підприємств, які надають послуги з перевезення пасажирів у Вишгородському районі, гро ... Читати далі »

Звучить лірика «Вишгородських передзвонів»

Звучить лірика «Вишгородських передзвонів»

24 грудня у м. Вишгороді відбулась презентація літературного видання «Вишгородські передзвони». 
 
Участь у заході взяли керівники району, поети, письменники, журналісти, твори яких увійшли до збірки, творча інтелігенція, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, учні шкіл, вчителі, громадськість, ЗМІ. 
 
Видання літературної збірки «Вишгородські передзвони» є завершальним етапом у спільному проекті Вишгородської районної ради та райдержадміністрації, реалізованому з нагоди відзначення 40-річчя утворення Вишгородського району. 
 
Збірку впевнено можна назвати ... Читати далі »

Лине музика Гріга над Вишгородом

Лине музика Гріга над Вишгородом

Коли пухкий сніг м’якою ковдрою встиляє все навкруги, а повітря пронизане п’янким ароматом зеленої хвої – це може означати лише одне: не за горами  Новий рік – улюблене свято як дітлахів, так і дорослих. І коли ж, як не в цю чарівну пору , завітати на магічне дійство Її Величності Музики?..
 
Нещодавно Вишгородська дитяча музична школа надала всім бажаючим нагоду поринути у казковий  та незбагненний світ музики, адже саме тут відбувся концерт-лекція викладача школи, музикознавця Валерії Пец «Едвард  Гріг – вірний лицар романтизму». Присвячений до 170-річчя зі дня народження видатного композитора, вечір поєднав у собі пізнавальну користь, естетичну насолоду ... Читати далі »

Їхню важливість усвідомлюють, коли вмикається світло

Їхню важливість усвідомлюють, коли вмикається світло

22 грудня Україна відзначає День енергетика. Історія професійного свята бере свій початок у грудні 1920-го, коли було затверджено план електрифікації ГОЕЛРО. Нескладно порахувати, що в цьому році енергетики відзначили 93-тю річницю своєї професії. 
 
Символічно, що це свято припадає на день зимового сонцестояння, тобто на найбільш короткий світловий день року, коли робота енергетиків найбільш помітна. Україна завжди займала значне місце у сфері розвитку і управління паливно-енергетичним сектором. На території нашої держави розроблялися і впроваджувалися новітні досягнення в цій галузі. Українські енергетики – це лю ... Читати далі »

Згадаймо славні роки

Згадаймо славні роки

Вишгород – місто нашої молодості, молодості наших батьків, дідів, місто ентузіастів та мрійників за краще життя. Статус пенсіонера дозволяє озирнутися у минуле, поділитися спогадами. Вишгород далекого 1963 року, коли тільки почав розбудовуватися, – не мав доріг, не мав будинку зв’язку, офісу адміністрації, будинку культури, не вистачало житла (тимчасово жили на «брандвахтах», селищах «Берізка» та «Вишневому»). У заселеному гуртожитку умивальники стояли на вулиці, багато чого не вистачало, але ми будували місто і ГЕС… 
 
Незважаючи на труднощі побуту, молоді люди приїздили з різних кутків Радянського Союзу на будівництво і, щоб потрапити на роботу, ... Читати далі »

Про захист територій району від підтоплення

Про захист територій району від підтоплення

Останнім часом серед громадськості району поширилися чутки щодо скиду у Дніпро бактеріологічно забруднених стоків із водойми по вул. Набережна, що у Вишгороді. 
 
Це, начебто, вже погіршило екологічний стан води у Дніпрі, що привернуло увагу засобів масової інформації та державних контролюючих органів до робіт, що виконуються Управлінням водних ресурсів у Києві та Київській області у Вишгородському районі на територіях у межах впливу Київського водосховища. Редакція запросила начальника відділу інвестиційної політики «Київводресурсів» Михайла Шульгу та начальника відділу з надзвичайних ситуацій Вишгородської райдержадміністрації Олександра Охріменка, які відповіли на ряд ... Читати далі »

Розвиток району – основа добробуту кожного його мешканця

Розвиток району – основа добробуту кожного його мешканця

Відбулась колегія Вишгородської райдержадміністрації, за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, представників районної ради, голів виконавчих комітетів місцевих рад району, керівників правоохоронних органів, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, комунальних підприємств району, автотранспортних підприємств, на якій розглянуто одне з ключових питань: підсумки соціально-економічного та культурного розвитку Вишгородського району за 9 місяців 2013 року. 

 
Під час засідання голова адміністрації повідомив про проведення зустрічі з громадським активом району з метою інформування громади про результати роботи влади. «Реалізація завдань, дору ... Читати далі »

Владу — громадам

Владу — громадам

15 листопада у великому залі адміністративного будинку у м. Вишгороді під керівництвом голови Вишгородської райдержадміністрації О.Приходька та за участі голови районної ради О.Носаля відбулась оперативна нарада. 

 
Участь у заході взяли перший заступник голови райдержадміністрації В.Савенок, заступники голови райдержадміністрації В.Духота та Т.Овчиннікова, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники районної ради, депутатського корпусу, голови виконавчих комітетів місцевих рад району, керівники правоохоронних органів, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, комунальних підприємств району, автотранспортних підприємств, які надають послуги з ... Читати далі »

Знак нескінченності доброти і людяності

Знак нескінченності доброти і людяності

Нещодавно працівники Вишгородського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) привітали з днем народження жительку Вишгорода, учасницю війни, ветерана праці Тетяну Марківну Шеверу.
 
Незвичайне в дні народження цієї жвавої моложавої жінки насамперед те, що виповнилось їй небагато-немало, а 88 років! Ці вісімки – як два знаки нескінченності життя, людських відносин, людяності, любові і доброти…
 
«Не будемо говорити, скільки мені сьогодні, — каже Тетяна Марківна. – Давайте будемо вважати, що десь 36-38». А, може, воно й справді так — адже ... Читати далі »

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 »