Головна » Україна

Усі прапори – у гості до Вишгорода

Усі прапори – у гості до Вишгорода

З нагоди Дня захисту дітей у Вишгороді відбувся всеукраїнський турнір з футболу «Kinder Summer Cup» серед дітей 2007-2008 років народження.
 
У турнірі були представлені дві вікові групи: 2007 р.н. – 10 команд по 15 хлопчиків; 2008 р.н. – 9 команд по 15 хлопчиків. У змаганнях взяли участь дитячі футбольні команди з українських міст: Суми («Барса»), Ужгород  («Zinedine»), Миколаїв («Торпедо», «Динамо»),  Київ («Локомотив», «ДЮС ... Читати далі »

Накопичувальна система – необхідність сьогодення

Накопичувальна система – необхідність сьогодення

Українці, які перебувають на заслуженому відпочинку, мають великий стаж, але свого часу отримували невелику зарплату, нині й пенсію отримують невелику. І це не додає оптимізму на день завтрашній, з огляду на те, як стрімко дорожчає фактично все: комунальні послуги, продукти харчування, проїзд у транспорті тощо. Саме тому уряд ставить за мету провести комплекс реформ, де один із пріоритетів – реформа системи пенсійного забезпечення.
 
30 квітня 2015 року у Верховній Раді було зареєстровано пакет змін до законодавства Ук ... Читати далі »

«Немає іншого Дніпра...»

«Немає іншого Дніпра...»

«Немає іншого Дніпра...». Під таким заголовком у газеті «Слово» за 28 березня 2015 року була надрукована невеличка замітка до Всесвітнього дня води, у якій автор нагадав про одну з голов­них проблем людства – проблему питної води на Землі. Він звертає увагу, що вже сьогодні мільйони людей відчувають дефіцит води у всьому світі, але всеодно не цінують її, продовжуючи забруднювати продуктами своєї життєдіяльності.
 
Є проблеми з водою і в Україні. Автор нагадує, що великим резервом питної води ... Читати далі »

Волонтери – люди небайдужі

Волонтери – люди небайдужі

Під час Революції Гідності досить активним серед українців став волонтерський рух. Ситуація, що виникла на Сході країни у зв’язку з військовою агресією з боку Російської Федерації, його ще більше активізувала. Не секрет, що на початку військових дій армії як такої країна не мала.
 
Особовий склад – малочисельний, серед командирів були зрадники, військової техніки було обмаль. Тому певні функції по забезпеченню потреб військовослужбовців взяли на себе волонтерські організації. У представника однієї з таких органі ... Читати далі »

Митець повинен бути з народом

Митець повинен бути з народом

На тому тижні мені випала велика журналістська удача. В адміністративному будинку, абсолютно випадково я  зустріла народну артистку України Ніну Митрофанівну Матвієнко, яка люб’язно погодилася дати невеличке інтерв’ю для читачів «Слова».
 
Ніна Матвієнко народилася в с. Неділище Житомирської області, була п’ятою дитиною у сім’ї. Училася в школі-інтернаті для дітей з багатодітних сімей у с. Потіївка. З 1968 року, після закінчення вокальної студії при Українському народному хорі ім. Г. ... Читати далі »

Субсидії

Субсидії

Вже в травні українці отримають комунальні платіжки з новими підвищеними тарифами.

У зв’язку з цим особливої актуальності набувають питання, пов’язані з отриманням житлової субсидії – кому призначена, як правильно розрахувати, куди звернутися за отриманням, які документи надати, і ряд інших. Слід зазначити, що тепер отримати комунальну знижку стане простіше – з 1 травня в Україні починають діяти нові правила її оформлення. Ми досконально проаналізувало всі питання нарахування та оформлення житлових субсидій,.

... Читати далі »

Ощадбанк почав видавані кредити на опалювальні котли

Ощадбанк почав видавані кредити на опалювальні котли

В рамках реалізації урядової програми енергозбереження Ощадбанк почав програму кредитування громадян на придбання котлів, що працюють на будь-яких видах палива та енергії крім природного газу.

Програма передбачає відшкодування позичальникам частини суми кредиту. На придбання електричних або твердопаливних котлів урядом виділено 50 мли. гри. бюджетних коштів.

Кредит надасться на термін до 36 місяців. Ставка - 25% річних, обов'язковий власний внесок - 10% від вартості коїла. Мінімальна сума кредиту - 1000 гри., максимальна - 30 000 грн.

Ощад ... Читати далі »

Всеукраинський конкурс дитячого малюнка

Всеукраинський конкурс дитячого малюнка

3 1 квітня по 31 грудня 2015 року Укрпошта спільно з дитячим журналом «Малюк Котя» проводитиме конкурс дитячого малюнка «Мій рідний дім Україна».

«На переможців чекатимуть цікаві призи, а роботи, що найбільше вразять журі, матимуть шанс прикрасити українські поштові марки, конверти чи картки. Укрпошта час від часу заохочує дітей до художньої творчості. Ми завжди намагаємося сприяти вихованню любові до Батьківщини, патріотичних почуттів і родинних цінностей, адже діти – це наше майбутнє!» &ndas ... Читати далі »

Конкуре на кращі будинки і споруди

Конкуре на кращі будинки і споруди

Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України оголошено відкритий конкурс на кращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію в Україні у 2014 році» Щорічний конкурс проводиться з метою популяризації кращих об'єктів житлово-цивільного та промислового призначення, збудованих та прийнятих в експлуатацію в Україні.
 
Цього року конкурс проводиться до 9 серпня у 4 номінаціях:
 

Спрощення в отриманні адмінпослуг

Спрощення в отриманні адмінпослуг

У зв’язку з останніми змінами в законодавстві та запровадження  пілотних проектів у Київській області в сфері державної реєстрації, реєстраційна служба Вишгородського районного управління юстиції повідомляє про наступні нововведення. 
 
25 березня 2015 року вступив в силу Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо уточнення повноважень нотаріусів та особливостей реєстрації похідних речових прав на земельні ділянки сільськогосподарського призначення», прийнятий на сесії Верховн ... Читати далі »

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 19 20 »