Головна » Україна

Підсумки тижня: Діяльність Держгеокадастру в цифрах

Підсумки тижня: Діяльність Держгеокадастру в цифрах

Держгеокадастр пропонує ознайомитися з ключовими показниками своєї роботи за минулий тиждень

Організація земельних торгів За тиждень з 24 до 31 липня 2015 року головні управління Держгеокадастру в областях включили до переліку земельних ділянок державної власності, права оренди на які можуть бути реалізовані на земельних торгах, 58 наділів. Загальна площа запропонованих земельних ділянок становить 2476,67 гектара. З них: у Сумській області до переліку додано 32 ділянки (1071,06 га), у Миколаївській та у Херсонській – по 8 (216,55 га та 980,66 га), у Закарпатській – 5 (55,71 га), у Рівненській – 3 (6,20&nb ... Читати далі »

06.08.2015

З Днем ВДВ! Хто, як не вони!

З Днем ВДВ! Хто, як не вони!

Редакція вітає військовослужбовців високомобільних десантних військ Збройних Сил України, а також ветеранів повітряних та аеромобільних військ з Днем ВДВ! «Крилата піхота» вписала багато яскравих сторінок у літопис Збройних Сил України. Воїни в блакитних беретах завжди були і залишаються втіленням гідності й честі, відданості своєму народові та військовому обов'язку, елітою Українського Війська, на них Народ України покладає надію на Перемогу російської агресії в Україні

На фото: Командир бойової машини піхоти, Олександр Стеценко із маленькою односельчанкою Шетелею Варварою. Олександр депутат Хотянівської сільської ради Вишгородського району Київської області. Батько двох донечок: Олекс ... Читати далі »

02.08.2015

В "Лесной заставе" детей "лечат" от войны

В

Более года в детском лагере "Лесная застава" (Дымер, Киевская область) волонтёры-психологи возрождают ребячьи души и сердца, опаленные пламенем войны. Здесь бесплатно принимают мальчишек и девчонок из зоны АТО, а также тех, чьи родители погибли на фронте, попали в плен или пропали без вести на Донбассе. О том, как появился этот своеобразные "реабилитационный центр", а также, что в нём изменилось за год, "Донбассу" рассказала одна из создателей лагеря, глава правления Всеукра ... Читати далі »

02.08.2015

ПРЕМІЯ "УКРАЇНСЬКА КНИЖКА РОКУ"

ПРЕМІЯ

З метою відзначення авторів, видавництв, видавничих організацій, які зробили значний внесок у популяризацію української книжки та розвиток вітчизняної видавничої справи присуджується щорічна премія Президента України "Українська книжка року"

 & ... Читати далі »

27.07.2015

Стань прокурором!

Стань прокурором!

Готовий змінити систему?

 

Вітальне слово заступника Генерального прокурора України Давіда Сакварелідзе

Із набуттям чинності новим Законом України «Про прокуратуру» разом із прийнятими нещодавно поправками до нього ми розпочинаємо процес системного реформування органів прокуратури України, основою якого має стати якісне оновлення її керівного складу.
Прийом документів для участі у конкурсі на заміщення посад керівників нових місцевих прокуратур, їх перших заступників та заступників розпочинається  20 липня 2015 року.
24.07.2015

Служба безпеки України. Оголошення

Служба безпеки України. Оголошення

Давайте пліч-о-пліч дамо відсіч корупціонерам, контрабандистам, терористам та зрадникам: Служба безпеки України звертається до усіх патріотично налаштованих громадян, які готові боротися з корупцією, контрабандою, тероризмом, служити на благо українському народові. Нам потрібні ті, хто справді хоче викорінити ці ганебні явища, які підривають основи української державності  

Сьогодні СБУ оголошує про початок відбору кандидатів на військову службу для заміщення вакантних посад у слідчих підрозділах регіональних органів та підрозділах, які безпосередньо беруть участь у проведенні спеціальних операцій із припинення прот ... Читати далі »

24.07.2015

Проблеми завершення земельної реформи в Україні

Проблеми завершення земельної реформи в Україні

Максим Мартинюк, голова Держгеокадастру України  про проблеми завершення земельної реформи: Черговий раз механічно перенести термін дії мораторію на землі сільгосп призначення – найгірше з можливих рішень

15 липня 2015 року в Інституті водних проблем і меліорації НААН відбувся Круглий стіл “Проблеми завершення земельної реформи”. У засіданні взяли участь представники системи НАА ... Читати далі »

24.07.2015

"СЛОВО" дарує надію

Замляки, Українці! Допоможімо хлопчикові! Перерахувавши посильну суму - ми сповідуємо найвищу міру Божої Любові - співчуття. Картка ПриватБанку 4731217104990468, картка Ощадбанку 26254520206638 Телефон 097-723-76-47 – Журавльова Ніна Миколаївна (мама)
Житель Вишгородщини Іван Скрипченко народився у 1998 році абсолютно здоровою дитиною. Ріс активним цікавим, рухливим хлопчиком. Мав багато друзів, захоплень, мріяв про майбутнє, як і всі однолітки. У
2004 році пішов до школи. Усе змінилося, коли виявилися перші ознаки хвороби. Почав деформуватися лікоть на руці. Лікарі ... Читати далі »

17.07.2015

Держгеокадастр: земельні торги

Держгеокадастр: земельні торги

Держгеокадастр повідомляє про п'ять земельних наділів, що доповнили  перелік земельних ділянок державної власності, права оренди на які можуть бути реалізовані на земельних торгах. Загальна площа запропонованих земельних ділянок становить 425,37 гектара. З них: у Миколаївській області до переліку додано 3 ділянки (156,03 га), в Одеській та Донецькій областях – по 1 наділу (222,94 га та 46,40 га відповідно).

Усього станом на 3 липня 2015 року ... Читати далі »

11.07.2015

Право на пільговий проїзд з 1 червня 2015 року

Право на пільговий проїзд з 1 червня 2015 року

Право на пільговий проїзд з 1 червня 2015 року втрачають такі категорії, як «дитина війни», ветеран праці, учасник війни, член сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни та ін. У той же час, досі діє Постанова Кабміну від 17 травня 1993 р. № 354, згідно якій пільги надаються пенсіонерам за віком

Кількість пільговиків  скорочено, але пільги для інвалідів і пенсіонерів зберігаються згідно Постанови 1993 року. Але, особи, які належать до категорій учасників війни, жертв нацистських переслідувань, дітей війни, ветеранів праці, інвалідів, чорнобильців І та ІІ категорій, з 1 червня цього року зможуть і надалі реалізувати своє право на безоплатний проїзд у міському і приміському транспорті відповід ... Читати далі »

07.07.2015
« 1 2 3 4 5 ... 19 20 »