Головна » Україна

Методичні рекомендації

Методичні рекомендації

 

Методичні рекомендації до постанови Кабінету Міністрів України від 06.08.2014 № 409 „Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування”.

... Читати далі »

Про встановлення державних соціальних стандартів

Про встановлення державних соціальних стандартів

Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування.

З метою забезпечення державних соціальних гарантій у сфері житлово-комунального обслуговування, приведення існуючих норм споживання житлово-комунальних послуг до їх фактичного обсягу споживання, дотримання принципу соціальної справедливості під час надання пільг і субсидій, відповідно до статей 5 і 9 Закону України “Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії” Кабінет Міністрів У ... Читати далі »

Відчував, що я серед своїх в Україні

Відчував, що я серед своїх в Україні

Волонтерство у нашій державі отримало величезний розмах. Багато хто з експертів вважає їхню діяльність головною причиною військових успіхів у АТО. Завдяки волонтерам армія взута та накормлена, має бронежилети, каски та нічні приціли. Активісти вишгородського фонду «З відкритим серцем у майбутнє» також беруть активну участь у добродійній допомозі війську. Наш кореспондент поспілкувався з одним із них, Олександром Дзюбою.
 
– Уже який день намагаюся зв’язатися з Вами, Олександре, щоб взяти обіцяне інтер ... Читати далі »

Про основні показники ринку праці

Про основні показники ринку праці

На підприємствах та відокремлених підрозділах із чисельністю найманих працівників 10 і більше, середньооблікова кількість штатних працівників у січні-червні 2014 року становила 19,0 тис. осіб. У порівнянні з відповідним періодом минулого року середньооблікова чисельність штатних працівників збільшилась на 3,5%. Упродовж зазначеного періоду на підприємства Вишгородського району було прийнято 2,2 тис. осіб, в той же час звільнено 3,2 тис. осіб (відповідно 11,7% та 17,0% від середньооблікової кількості штатних працівників).

Обсяги скорочення кількості працівникі ... Читати далі »

"Питання про вступ до НАТО має вирішувати народ"

Партія «Батьківщина» ініціює проведення всеукраїнського референдуму про вступ України до НАТО. Перший крок уже зроблено: провели збори на підтримку референдуму, створили ініціативну групу зі збору підписів і сформулювали питання в бюлетені. 
 
Якщо соратникам Юлії Тимошенко вдасться зібрати три мільйони підписів і домогтися винесення питання по НАТО на референдум, то воно буде таким: «Чи підтримуєте ви приєднання України до організації Північно-Атлантичного договору (НАТО) як системи колективної безпек ... Читати далі »

"На Донбас потрібно ввести миротворців ООН"

«Всупереч власним передвиборчим обіцянкам Президент України Петро Порошенко не зумів забезпечити відновлення миру в Україні. Саме гарантуючи припинення жахів кровопролиття та громадянського протистояння на виборах 25 травня він заручився підтримкою більш ніж 50% виборців, у тому числі й жителів південних і східних регіонів, тих, хто послідовно виступав за мирне вирішення конфлікту на Донбасі. Однак розігрування ура-патріотичної карти завело ситуацію в глухий кут», – зазначив голова виконкому Партії розвитку України Сергій Ларін.
 

Імена добродійників мають бути названі

Імена добродійників мають бути названі

Днями до нашої редакції надійшов лист від Людмили Мельник, волонтерки, помічниці народного депутата і письменниці Марії Матіос, яка із самого початку АТО опікується пораненими у військових госпіталях України. Цього разу історія стосуватиметься прикордонника Юрія Гладченка, який народився у російському Воронежі, виріс і здобув освіту в українському Луганську і був тяжко поранений у боях за кордон держави Україна.  Його рани були несумісні із життям – мінно-вибухове поранення із підствольного гранатомета. На щастя, попри всі кола пекла, які йому довелося пройти – Герой живий. І незабаром повернеться додому. Але – детальніше з листа.

Правова допомога учасникам АТО та їх сімям

Правова допомога учасникам АТО та їх сімям

Заступник голови Київської облдержадміністрації, керівник обласного штабу допомоги учасникам АТО та їх сім’ям Дмитро Христюк дає відповіді на поширені юридичні питання, проблематика яких стосується військовослужбовців, призваних під час мобілізації 
 
 - Як проходить проц ... Читати далі »

Вишгород – Маріуполь – Сонцеве…

Вишгород – Маріуполь – Сонцеве…

У бік Бердянська ми виїхали в ніч на 15 серпня. Супровід вантажу допомоги та особистих передач нашим воїнам-вишгородцям, які ще збираються та вже перебувають на «передку» (передова АТО - сленг.). Ця поїздка залишила дуже протилежні враження. З одного боку високий бойовий дух та віра наших воїнів у перемогу. З іншого – незрозуміла відсутність необхідного постачання та якась розкоординованість дій учасників АТО. Пояснення тилових структур АТО, що через обстріли та засідки неможливо щось підвести, якось не переконують. Ми ж підвезли. Воду, консерви, туалетний папір, засоби для миття, бензогенератори тощо. Повний «бусік». Але по-порядку…

Кожен військовий – законодавчо захищений

Кожен військовий – законодавчо захищений

Останнім часом до редакції надходить багато листів та дзвінків із проханням надати відповідь на питання: «Якими пільгами користуються учасники бойових дій та члени їхніх родин?» та «Що отримає сім’я у разі загибелі годувальника у зоні проведення АТО?». За роз’ясненнями з цього приводу ми звернулися до юриста, члена колегії адвокатури України Дмитра Ковальчука.
 
Це важливі питання, тому зупиню ... Читати далі »

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 19 20 »