Головна » 2015 » Травень » 9 » Юні пожежники взяли «бронзу»
10:32
Юні пожежники взяли «бронзу»
На базі Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди 29 квітня відбувся другий кущовий обласний етап всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. 
 
За право змагатися з кращими командами у фіналі обласного етапу боролися  команди з 11 районів Київської області. Наш район представляли учні Вишгородської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 у складі команди під назвою «UPTOWN».  
 
Команди боролися у трьох конкурсах: «Візитка», «Домашнє завдання» на тему «Про безпеку пам’ятай, цінуй життя – в біду не потрапляй» та представляли плакат соціальної реклами. Усі без винятку конкурсанти були надзвичайно артистичними, підготували змістовні виступи та здивували своєю неординарністю і самобутністю. Цікавими та змістовними були соціальні плакати юних рятівників. У запеклій боротьбі за підсумками усіх конкурсів команда Вишгородського району «UPTOWN» посіла третє місце, що дає змогу взяти участь у фіналі обласного етапу. Першу сходинку посіла команда з Бориспільщини, друге місце представники Переяслав-Хмельницького району. Організатори свята не залишили поза увагою жодного з конкурсантів – усі команди нагородженні грамотами та дипломами.
 
Школярі роз’їхалась по домівках сповнені нових вражень.
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 800 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus