Головна » 2015 » Травень » 30 » Немає канікул у книжок
11:29
Немає канікул у книжок
У розмаїтті українського декоративного мистецтва художнє вишивання посідає одне з провідних місць. Українці намагаються зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу. 
 
На свято вишиванки до районної бібліотеки для дітей завітали учні ЗОШ №1 зі своєю вчителькою Валентиною Михайлюк. Працівники бібліотеки провели з дітьми народознавчо-літературне свято, познайомили маленьких читачів з літературою про вишивання, зачитали поетичні твори. Діти, особливо дівчатка, з цікавістю розглядали ілюстрації вишивки, фото вишитого одягу в книжках, співали пісні,  а також вибрали собі літературу до вподоби.
 
Бібліотечні фахівці докладають багато зусиль, щоб створити для своїх читачів  дружню, затишну атмосферу, аби їм хотілося приходити сюди знов і знов. Щоб вони відчували, що бібліотека – це не просто книгозбірня, а й місце, де можна не тільки переглянути книги, журнали, а й поспілкуватись між собою, погратись, поспівати і відчути, що їм завжди тут раді.
 
Закінчується навчальний рік, але немає канікул у книжок. 
 
Районна бібліотека для дітей запрошує юних читачів на програму читання «Літній відпочинок на книжкових островах». Бібліотекарі запрошують побувати на островах Кмітливих та Розумних, Веселих забав, Запитайликів та Літературних новинок, познайомитись з книжковими виставками «Радимо прочитати», «Літня веселка». Радимо взяти участь в літературних іграх, вікторинах, подорожах.
 
Тож відвідуйте бібліотеку. Завжди раді вам!
 
Валентина СКОРА, заступник директора
Вишгородської ЦБС по роботі з дітьми
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 834 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus