Головна » Вишгородська громада

Негода ярмарку не завадила

Негода ярмарку не завадила

Попри сніг з дощем та сильний вітер громадська організація «Вишгород – наш дім» разом із благодійним фондом «З відкритим серцем у майбутнє» провели третій благодійний ярмарок на допомогу бійцям-землякам, що знаходяться у зоні АТО.
 
Торти, печиво, пиріжки з маком та капустою, шарлотки, смачні десерти та інші солодощі для дітей та дорослих. Було надано чимало різних сувенірів на згадку. Організатори готували на вогнищі рибну юшку, на мангалі – шашлики: цим мали змогу поласувати всі охочі.& ... Читати далі »

Школа – другий дім

Школа – другий дім

Зазвичай зимова загальнофізична підготовка спортсменів нашої школи завершується проведенням відкритого чемпіонату ВР ДЮСШ з водних видів спорту.
 
Цього року він відбувся 21 березня у приміщенні басейну ВР КДЮСШ. Учасники змагань згинали і розгинали руки в упорі лежачи максимальну кількість разів (а це 91 раз зробив Павло Гапонов), впродовж хвилини «качали» прес (67 разів – Тимур Біденко) та вільним стилем долали дистанцію в 50 метрів (0.33.4 – Максим Гуриненко).

На віражі всіх випередив «Віраж»

На віражі всіх випередив «Віраж»

У залі Вишгородської КДЮСШ 29 березня пройшли фінальні матчі чемпіонату Вишгородського району з футзалу 2015 року.
 
Змагання проходили протягом двох місяців, у чемпіонаті прийняло участь 10 команд, які методом жеребкування були розподілені на дві групи. До півфінальної стадії змагань потрапили по дві кращі команди з групи. У групі А рівних не було  командам «Інделек» та «Віраж», а в групі Б кращими були команди «Лісовичі» та «МТС».

Вишгородчани – срібні фіналісти

Вишгородчани – срібні фіналісти

Здавна спорт зближував людей. Завдяки активному способу життя людина пізнає світ в яскравих барвах. Чудово, коли діти ще з дитячого садочка залучаються до занять фізичної культури та усвідомлюють необхідність здорового та активного способу життя. 
 
Отже, саме учні 1-2-х класів вишгородської районної гімназії «Інтелект» на чолі з тренером Олегом Панченком після тернистого шляху всіх етапів змагань «Футбольних надій Київщини» дійшли до фіналу.

Весна кличе до роботи

Весна кличе до роботи

25 березня під головуванням керівника апарату РДА Наталії Клебан відбулося засідання районного штабу з питань організації проведення у Вишгородському районі двомісячника благоустрою населених пунктів, під час якого обговорено низку актуальних проблемних питань. 
 
Окремо визначились із переліком першочергових заходів з ліквідації стихійних сміттєзвалищ, очищення від сміття та металобрухту лісосмуг уздовж доріг, ямкового ремонту дорожнього покриття. Окрема увага учасниками наради приділена санітарному та естетичному стан ... Читати далі »

Розум треба... годувати

Розум треба... годувати

Теми для розмови модератори клубу «Майстриня» (спільний проект Вишгородського районного територіального центру соціального обслуговування та Вишгородського історичного музею) знаходять найрізноманітніші. Цього разу за справою та смачним чаєм говорили про вітаміни для… розуму.
 
Модератор клубу Тетяна Циблієва розповіла, які з овочів та фруктів корисні для покращення пам’яті, для зняття стресу, що треба їсти, щоб міцно спати, а що – аби бути бадьорим. Психолог  територіального центру Олена ... Читати далі »

Здоров’я – важливий фактор

Здоров’я – важливий фактор

Чи ви знаєте когось, кому байдуже до власного здоров’я? Таких людей немає. Усі добре знають, що здоров’я – це запорука повноцінного життя кожної людини, але на ділі люди часто піддаються спокусі, а у подальшому страждають від шкідливих звичок. Пам’ятати про важливість збереження власного здоров’я, докладати для цього максимум зусиль потрібно з юних років. 
 
Саме цими питаннями переймалися учні 8-б класу Вишгородської районної гімназії «Інтелект» під час тренінгу, який провели к ... Читати далі »

Поезія пророка вражаюче актуальна

Поезія пророка вражаюче актуальна

Благодійний фонд «Покоління» спільно з Вишгородською районною радою до дня народження українського генія і пророка Тараса Шевченка, презентували пересувну філателістичну виставку «Останнім шляхом Кобзаря», що відкрита у фойє адміністративного будинку (площа Шевченка, 1).
 
На урочистому відкритті виставки були присутні голова районної ради Ірина Побідаш та депутат Київської обласної ради Олександр Приходько. 
 

«Сузір’я сліз, думок і почуттів»

«Сузір’я сліз, думок і почуттів»

Під такою назвою у Вишгородській центральній бібліотеці пройшов творчий вечір Анатолія Черняхівського, присвячений його 65-річчю від дня народження.
 
Анатолій Іванович – заслужений вчитель України, почесний громадянин Вишгорода, поет та композитор, автор поетичних збірок, автор гімну Київщини. Його вірші друкуються в чисельних поетичних альманахах і збірках, на сторінках періодичних видань.
 

Зійшлися пазли у дивовижну картину

Зійшлися пазли у дивовижну картину

У фонді «Святої Ольги» під патронатом партії «Воля» та Всеукраїнської громадської організації «Молода країна» пройшла виставка робіт вихованців ВРЦХТДЮМ «Дивосвіт» – гуртків образотворчого мистецтва «Колібрі», яким керує Ольга Носак та декоративно-ужиткового мистецтва «Чарівні кольори», керованим Любов’ю Янішевською.
 
На виставці представлені  понад 50 дитячих картин живопису, а саме – графіка, гуаш, акварель та понад 70 рукодільн ... Читати далі »

« 1 2 3 4 5 ... 12 13 »