Головна » Україна

Інформація

Інформація

Інформація щодо призначення одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності військовослужбовців, військовозобов’язаних та резервістів, які призвані на навчальні (або перевірочні) та спеціальні збори чи для проходження служби у військовому резерві.

1. Одноразова грошова допомога у разі у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності військовослужбовців, військовозобов’язаних та резервістів, які призвані на навчальні (або перев ... Читати далі »

Інформація

Інформація

Інформація щодо соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

Для вирішення питань, пов'язаних з тимчасовим перебуванням, слід звертатися за телефоном Урядової "гарячої лінії" (БЕЗКОШТОВНО ЦІЛОДОБОВО):  0 800 507-309 або до Міжвідомчого координаційного штабу з питань, пов&rsquo ... Читати далі »

Ряди платників єдиного внеску поповнилися

Ряди платників єдиного внеску поповнилися

З 1 липня 2014 року набрав чинності пункт 8 Закону України №1166-VII від 27.03.2014 «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні», яким внесено зміни до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування».

В частину першу статті 4 включено пункт 13 в якому зазначено, що до платників єдиного внеску також відносяться особи, які доглядають за дитиною до досягнення нею трирічного віку та відповідно до закону отримують допомогу по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку та/або при народженні ... Читати далі »

Пенсійні виплати оподатковуються

Пенсійні виплати оподатковуються

З 1 липня 2014 року набули чинності норми Закону України "Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в України" щодо оподаткування пенсійних виплат.

Оподатковуються пенсійні виплати лише тих громадян, розмір пенсії або щомісячного довічного утримання  яких перевищує 10 тисяч гривень на місяць (включаючи суми їх індексації). Податок сплачується не з усієї пенсії, а з частки пенсії, яка перевищує 10 тисяч гривень.

Податок нараховується також на пенсії з іноземних джерел, ... Читати далі »

Турбота про переселенців

Турбота про переселенців

Одним з першочергових завдань органів Пенсійного фонду України є забезпечення державної соціальної підтримки людей, які через військові дії покинули свої будинки та переїхали в інші області на постійне або тимчасове місце проживання.

Працівники управління Пенсійного фонду України у Вишгородському районі не залишаються осторонь проблем переселенців: постійно проводяться зустрічі з біженцями, в ході яких обговорюють проблемні питання, надаються роз’яснення щодо механізму переведення виплат пенсії за постійним (тимчасовим) місцем проживання та обчислення розміру пенсії. «Людське відношення» – ось основний принци ... Читати далі »

Воїни сповнені мужності і патріотизму

Воїни сповнені мужності і патріотизму

Боротьба з ворогом на Сході України триває. Добровольці разом із професійною армією та правоохоронцями кожного дня ризикують власним життям, аби забезпечити мир у державі. Не стоять осторонь і земляки з нашого району. У складі 11-го і 25-го батальйонів територіальної оборони вони самовіддано несуть службу на благо вітчизни. 
 
Хлопці з 11-го батальйону «Київська Русь» уже на передовій. Настрій у військовослужбовців бойовий. У цьому особисто пересвідчився народний депутат України Ярослав Москаленко, який щойно повернувся з Донбасу.
 

Суверенітет держави – найвища цінність

Суверенітет держави – найвища цінність

16 липня 1990 року Верховна Рада України ухвалила Декларацію про державний суверенітет України. Відтоді в літописі нашої держави розпочалася нова сторінка, новий відлік часу – епоха утвердження України як самостійної та незалежної країни.
 
Прийняття Декларації стало першим кроком до відродження української державності. Цей документ відкрив новий етап в історії нашого народу, проголосивши основні політичні, економічні, соціальні завдання, довгострокові перспективи розвитку Української держави. У Декларації було визначено найбільш принципові позиції, які орієнтували народ на створення самостійної, правово ... Читати далі »

Потрібно зміцнювати тил

Потрібно зміцнювати тил

Народні депутати з групи «Суверенна європейська Україна» продов­жують кампанію «Збережи життя солдату». Ярослав Москаленко разом зі своїм колегою Ігорем Єремеєвим передали 60 бронежилетів, 5 дизель-генераторів і 20 професійних освітлювачів на потребу 11-го батальйону територіальної оборони, який нині проходить підготовку у навчальному центрі Сухопутних військ Збройних сил України «Десна».
 
У «Десні» парламентарії особисто відвідали військовослужбовців, які незабаром виконуватимуть завдання у рамках антитерористичної операції на Сході України. Кістяк бійців і ... Читати далі »

Збережемо врожай від втрат

Збережемо врожай від втрат

Працівники  сільського  господарства докладають багато зусиль, щоб посіяти та виростити врожай зернових. Одним з факторів небезпеки його втрати є пожежі, а основна їх причина – необережне поводження з вогнем та несправність збиральної техніки. Минулого року на території держави сталося 22 пожежі, вогнем знищено більше 180 га зернових, завдано збитків більш ніж на 2 млн грн.
 
Щоб вогонь не завдав лиха, необхідно заздалегідь подбати про справність сільськогосподарської техніки, яка буде задіяна для збирання врожаю, та забезпечити її протипожежним обладнанням.

ЄС підписав асоціацію з Україною

ЄС підписав асоціацію з Україною

Президент України Петро Порошенко, глави держав та урядів країн Євросоюзу, а також президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу, президент Європейської Ради Герман ван Ромпей підписали Угоду про асоціацію між Україною та ЄС. Підписання відбулося в рамках саміту ЄС, що відбувається 27 червня в Брюсселі.

Керівники Євросоюзу в рамках церемонії зазначили що ЄС може піти на подальше зближення з Україною, а також підкреслили, що знають про європейськиї вибір України.

... Читати далі »

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 19 20 »