Головна » Вишгородщина

Чемпіонат іде на перерву

Чемпіонат іде на перерву

Минулими вихідними учасники чемпіонату Вишгородського району з футболу провели останній тур першого кола, тож половина турнірної дистанції пройдена. Команди завершили першу половину чемпіонату з різними результатами, здобутками та відповідним настроєм.
 
У вищій лізі явного лідера не виявилось, команди «Енергетик», ФК «Лісовичі» та «Динамо КВПУ» щільно розмістились у верхній частині турнірної таблиці. Лише за більшої кількості забитих м’ячів лідерство отримав «Енергетик» (кількість очок та різниця забитих і пропущених м’ячів між командами «Енерг ... Читати далі »

«Збережи життя солдату»

«Збережи життя солдату»

Уповноважений депутатської групи «Суверенна європейська Україна» Ярослав Москаленко передав партію бронежилетів 4 рівня захисту березанському батальйону «Київ-11». Військові з Вишгорода отримали 15 штук, з Іванкова – 32 бронежилети, із Славутича – 7. 
 
Разом з тим, славутичани отримали додаткові 33 бронежилети: три із них направлені у 72-й батальйон, що укомплектовується у Білій Церкві, 30 штук розподілять серед інших формувань.
 
Інші два брон ... Читати далі »

У взаємодії з Держводагентством

У взаємодії з Держводагентством

Відбулася робоча поїздка депутата обласної ради Олександра Приходька у Рови, Рудню Димерську, поселення переселенців із Чорнобильської зони  та інші населені пункти району. Серед головних завдань – з’ясування обсягу робіт, пов’язаних із розчищенням меліоративних каналів та запобіганню підтопленню у цій місцевості. 
 
У зв’язку з великою кількістю звернень мешканців району щодо проблеми з підтопленням будинків, Олександр Приходько звернувся до голови Держводагентства Василя Сташука, за сприяння якого почалися роботи з розчищення меліоративних каналів (водовідведення). З метою к ... Читати далі »

Футбол іде на перерву

Футбол іде на перерву

До завершення першого кола залишився один тур, тому лідери в передостанньому турі втрачати турнірні очки не мали права, вони їх і не втратили.
 
Але зробити це їм було вкрай непросто. Наприклад, у матчі «Динамо КВПУ» – «Лютіж» футболісти з Катюжанки під час матчу програвали 3:1, але все ж знайшли у собі сили, проявили характер і вирвали перемогу з рахунком 4:3. У Пірново на дуже важкому футбольному газоні місцева «Десна» приймала лідера чемпіонату ФК «Лісовичі» ... Читати далі »

Згадай чоловіка, товариша, брата…

Згадай чоловіка, товариша, брата…

З висоти 73-річчя від початку Великої Вітчизняної війни, з трагічної дати 22 червня 1941 року усвідомлюєш і розумом, і серцем, що та найкривавіша за кількістю жертв війна була справді і священною, і народною.
 
Священною, бо кров, пролита за рідну землю її захисниками і визволителями, страждання і муки, перенесені населенням від рук загарбників, у всі часи за християнською мораллю вважались воістину праведними, такими, що принесені в жертву заради торжества добра над злом, яке уособлював гітлерівський нацизм.
 

З любов’ю до дітей

З любов’ю до дітей

Події, які сьогодні відбуваються на Сході країни, не залишають байдужими жодного з нас. Щовечора ми з тривогою дивимося телевізійні новини, очікуючи хороших звісток, а почувши про необхідність допомогти, намагаємося надати її тим, хто цього потребує.
 
У нашому районі, на території Межигір’я, нещодавно поселилися сім’ї з дітьми, які приїхали зі Слов’янська, Краматорська, Євпаторії, Сімферополя. 23 дитини віком до 16 років змушені не в туристичній поїздці знайомитися з рідним краєм, а в жорстоких реаліях жит ... Читати далі »

Документальні перевірки

Документальні перевірки

Документальні перевірки платників внесків за підсумками січня - травня 2014 року.

У січні - травні 2014 року фахівцями управління Пенсійного фонду України у Вишгородському районі проведено 18 перевірок платників страхових внесків. Всі перевірки проведені відповідно до заяв платників та повідомлень державного реєстратора про зняття з обліку платника.

За результатами перевірок порушень не виявлено.

Велика родина «Я – Ми – Україна»

Велика родина «Я – Ми – Україна»

З нагоди  Міжнародного Дня захисту дітей у Вишгороді на стадіоні  «Енергетик» пройшов веселий спортивно-розважальний фестиваль «Я – Ми – Україна». Свято відбулося за сприяння благодійного фонду «Джерело Надії», почесним президентом якого є депутат Верховної Ради України Ярослав Москаленко. Організували конкурси та змагання відділ молоді та спорту райдержадміністрації на чолі з Миколою Горовим і відділ культури, національностей та релігії – з Олександром Біляєвим. 
 
Розважальна програма була насичена різноманітними конкурсами, спортивними зма ... Читати далі »

Зміцнюємо матеріальну базу

Зміцнюємо матеріальну базу

Сьогодні неможливо уявити життя суспільства у забезпеченні його життєдіяльності без активної участі працівників медичної галузі. Забруднене довкілля, генетичні вади, численні нові, невідомі раніше захворювання вимагають  кваліфікованого втручання медиків, їх навчання, постійного вдосконалення та підвищення кваліфікації. Робота ця – не на поверхні, тому і згадується часто лише напередодні професійного свята  медиків. 

У Вишгородському районі, зокрема, у результаті проведених реформ, функціонує 50 лікувально-профілактичних закладів: 3 лікарні, 16 медичних амбулаторій, 30 фельдшерсько-акушерських пунктів, одна стом ... Читати далі »

Нова реабілітаційна палата

Нова реабілітаційна палата

У якості дарунка до Дня медичного працівника у госпіталі для воїнів-інтернаціоналістів «Лісова поляна» МОЗ України відкрито реабілітаційну палату для ветеранів Вишгородського району. 
 
У приміщенні зроблено ремонт, встановлені нові меблі, ЖК-телевізор, холодильник, душова кабіна та інші зручності. Кошти в сумі 80 тис. грн. для проведення ремонтних робот виділені народним депутатом України Ярославом Москаленком. Це вже друга палата у цьому закладі, відремонтована коштом народного обранця, перша відкрита у лютому цього року. Наші ветерани тепер мають можливість відпочивати та оздоровлюватися са ... Читати далі »

« 1 2 ... 73 74 75 76 77 ... 80 81 »