Головна » 2014 » Липень » 5 » Чемпіонат іде на перерву
10:49
Чемпіонат іде на перерву
Минулими вихідними учасники чемпіонату Вишгородського району з футболу провели останній тур першого кола, тож половина турнірної дистанції пройдена. Команди завершили першу половину чемпіонату з різними результатами, здобутками та відповідним настроєм.
 
У вищій лізі явного лідера не виявилось, команди «Енергетик», ФК «Лісовичі» та «Динамо КВПУ» щільно розмістились у верхній частині турнірної таблиці. Лише за більшої кількості забитих м’ячів лідерство отримав «Енергетик» (кількість очок та різниця забитих і пропущених м’ячів між командами «Енергетик» та ФК «Лісовичі» однакова). Не сказали свого останнього слова за місце на п’єдесталі ФК «Інделек» та ФК «Діназ».
 
У першій лізі лідерство утримає ФК «СНД» з Нижчої Дубечні, на відстані чотирьох очок ФК «Нептун». Як кажуть досвідчені турнірні бійці, піднятись на вершину важко, але ще важче втриматися там – адже на лідера особливий настрій. Тим паче, що у ФК «Нептун» завдання на сезон максимальні. Саме це вони продемонстрували в останньому матчі першого кола. У принциповому поєдинку з рахунком 2:1 вони переграли ФК «Межигір’я». Не залишає надій на медалі і команда-дебютант турніру ФК «Кристал» з міста Іванків.
 
Але футбольні баталії на полях району не вщухають – продовжуються матчі 1/8 фіналу кубка Вишгородського району з футболу. Змагання за кубок відзначаються бойовитістю, безкомпромісністю, адже нічийного результату у цих матчах не буває, за олімпійським принципом, невдахи вибувають із боротьби. Цікавими змагання є ще й тому, що у них зустрічаються представники різних ліг. Тож молоді за рангом намагаються довести, що грають у футбол не гірше своїх іменитих суперників.
 
5 липня відзначає свій день народження президент, тренер, капітан ФК «Лісовичі»  Леонід Титаренко. Виконавчий комітет Вишгородської районної федерації футболу сердечно вітає іменинника, бажає йому щастя, здоров’я та  всіляких успіхів у футбольному житті району.        
 
Микола КОРОЛЬ,
голова Вишгородської районної федерації футболу
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 411 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus