Головна » Відео

Обрано голову волонтерської ради району [Відео]

Обрано голову волонтерської ради району [Відео]

20 січня відбулися установчі збори координаційної волонтерської ради Вишгородського району. На початку засідання представники волонтерських організацій та волонтери району розповіли про свою роботу, збір та доставку гуманітарної допомоги воїнам АТО, їх сім’ям, різнопланову допомогу мешканцям АРК, м. Севастополя, Донецької та Луганської областей, які переселяються у Вишгородський район для тимчасового проживання та іншу благочинну діяльність.

Районний комісар Микола Прибора, який за ротацією нещодавно повернувся із зони проведення АТО, від імені українських військових по ... Читати далі »

21.01.2015

Оперативна нарада Вишгородської РДА 16 січня 2015 року

Виступ депутата облради Олександра Приходька. Громадський порядок (стан справ). Вишгородська ЦРЛ та невідкладна допомога (стан справ). «Тепломережа» (стан справ). РЕС (стан справ). Газопостачання (стан справ). Дорожні служби. План проведення семінару з сільськими головами, керівниками установ та організацій.

16.01.2015

Вирішено створити координаційну раду [Відео]

Вирішено створити координаційну раду [Відео]

15 січня за участю 20 волонтерів та 7 волонтерських організацій відбулось розширене засідання районного оперативного штабу з вирішення питань, пов’язаних з розміщенням, життєзабезпеченням, наданням соціального захисту мешканцям Автономної Республіки Крим, м. Севастополя, Донецької та Луганської областей, які переселяються у Вишгородський район для тимчасового проживання, надання допомоги військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції, їх сім’ям та іншим громадянам України, які перебувають в районі проведення антитерористичної операції. 
 

... Читати далі »

16.01.2015

Прийнято бюджет району на 2015 рік [Відео]

Прийнято бюджет району на 2015 рік [Відео]

Позачергова 41 сесія Вишгородської районної ради YІ скликання відбулася у вівторок 30 грудня 2014 року.

Сесія розглянула ряд злободенних питань пов’язаних з накопиченням та використанням матеріального резерву для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного характеру та їх наслідків у Вишгородському районі на 2015-2019 роки, розглянула зміни та доповнення до Вишгородської районної комплексної програми «Турбота» на 2011-2015 роки, положення програм підтримки діяльності Вишгородського районного військового комісаріату на 2015 рік та розглянула ... Читати далі »

30.12.2014

Оперативна нарада Вишгородської РДА 26 грудня 2014р

Повернення з АТО Військового комісара району п-ка Прибори. Затверджені часи відключення електроенергії в районі. Громадський порядок (стан справ). Вишгородська ЦРЛ та невідкладна допомога (стан справ). «Тепломережа» (стан справ). РЕС (стан справ). Газопостачання (стан справ). Укрпошта.

 

30.12.2014

Оперативна нарада [Відео]

Громадський порядок (стан справ). Міграційна служба (стан справ). Виконавча служба (стан справ). Вишгородська ЦРЛ та невідкладна допомога (стан справ). Червоний Хрест та співпраця з волонтерами, благодійна допомога. «Тепломережа» (стан справ). РЕС (графіки відключень). Газопостачання (стан справ). Дорожні служби. Реєстраційна служба (стан справ). ВРКП «Комунальник» (стан справ). Укрпошта.
 

19.12.2014

Корумпована система захоплення землі [Відео]

Бажаєти жити біля річки чи біля лісу? Не проблема, за грощі можливо все. А від паперової тягонини Вас взалюбки позбавлять чиновники з Вишгорода.

19.12.2014

У Вишгородській районній раді [Відео]

У Вишгородській районній раді [Відео]

18 грудня відбулося засідання сорокової сесії Вишгородської районної ради VІ скликання.

На розгляд сесії винесені питання:

Про обрання заступника голови Вишгородської районної ради.

Про затвердження звіту про витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за жовтень, лис ... Читати далі »

18.12.2014

Оперативна нарада [ВІДЕО]

Оперативна нарада [ВІДЕО]

Оперативна нарада Вишгородської РДА 12 грудня 2014 року.

Привітання з днем народження Галину Журбенко

Привітання з днем народження Василя Буткевича

Вітання полковника міліції Леоніда Паляничка

... Читати далі »

12.12.2014
1 2 3 4 5 6 »