Головна » 2014 » Червень » 28 » Футбол іде на перерву
10:34
Футбол іде на перерву
До завершення першого кола залишився один тур, тому лідери в передостанньому турі втрачати турнірні очки не мали права, вони їх і не втратили.
 
Але зробити це їм було вкрай непросто. Наприклад, у матчі «Динамо КВПУ» – «Лютіж» футболісти з Катюжанки під час матчу програвали 3:1, але все ж знайшли у собі сили, проявили характер і вирвали перемогу з рахунком 4:3. У Пірново на дуже важкому футбольному газоні місцева «Десна» приймала лідера чемпіонату ФК «Лісовичі». Завдяки єдиному влучному пострілу півзахисника ФК «Лісовичі» Мельника лідер чемпіонату отримав таку бажану та непросту перемогу. Несподівано поступився минулорічний чемпіон «Діназ», який нічого не зміг вдіяти проти дружного колективу «Депортіво» з Рикуні – у підсумку 2:1 на користь «Депортіво». Також неабияких зусиль довелось докласти для перемоги ФК «Інделек» в матчі з ФК «Леон». У непростому двобої сильнішими виявились хлопці з Вишгорода.  
 
У першій лізі свої чергові перемоги одержали ФК «СНД» та ФК «Нептун». Мабуть, саме ці два колективи на фініші чемпіонат будуть виборювати звання чемпіона. У спину їм дихають ФК «Межигір’я» та «Кристал». Також не сказали свого останнього слова команди ФК «Демидів» та «КДЮСШ».
 
На вихідні та у будні відбудеться останній тур чемпіонату та першості Вишгородського району з футболу, тож запрошуємо всіх бажаючих відвідати це футбольне свято, адже потім майже два місяці буде перерва! 
   
Микола КОРОЛЬ,
голова Вишгородської районної федерації футболу
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 460 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus