Головна » 2014 » Червень » 21 » З любов’ю до дітей
11:01
З любов’ю до дітей
Події, які сьогодні відбуваються на Сході країни, не залишають байдужими жодного з нас. Щовечора ми з тривогою дивимося телевізійні новини, очікуючи хороших звісток, а почувши про необхідність допомогти, намагаємося надати її тим, хто цього потребує.
 
У нашому районі, на території Межигір’я, нещодавно поселилися сім’ї з дітьми, які приїхали зі Слов’янська, Краматорська, Євпаторії, Сімферополя. 23 дитини віком до 16 років змушені не в туристичній поїздці знайомитися з рідним краєм, а в жорстоких реаліях життя збагачувати свій життєвий досвід, який ще не зовсім відповідає їх віковому розвитку. 
 
– Умови проживання у нас добрі, – розповіла одна із переселенців Ірина Морозова, – комендант з Межигір’я допомагає із харчуванням. Щоправда, їхали хто в чому, багато речей взяти не змогли, тому необхідні одяг, взуття, дитяче харчування, «памперси» (9 діток до року), посуд, особливо каструлі, пательні, миючі засоби. 
 
Дізнавшись про потреби сімей з дітьми, працівники районної служби у справах дітей та сім’ї та районного центру опіки дитини не залишилися осторонь їх проблем. Ми звернулися до жителів міста, до церковних громад храму святого князя Володимира УПЦ КП та Бога Живого, до районного Товариства Червоного Хреста з проханням допомогти, хто чим може. 
 
І вже наступного дня три сім’ї з Вишгорода принесли дитячі речі, настоятель храму святого князя Володимира отець Богдан надав гуманітарну допомогу продуктами харчування, голова районного Товариства Червоного Хреста Таміла Орел передала соки для дітей. Громада церкви Бога Живого розпочала збір необхідних речей. Сім’ї з дітьми, яким ми передали все, що змогли швидко зібрати, дякували за допомогу і нам, і тим, хто не залишився байдужим. 
 
4 червня у нашому районі народився маленький Микола, мама якого змушена була залишити свою домівку. Зараз у Межигір’ї є ще три сім’ї, які чекають на своїх первістків уже в липні. Кому не байдужа доля цих дітей, приєднуйтесь та беріть участь у акції «З любов’ю до дітей», яку започаткувала служба у справах дітей та сім’ї Вишгородської районної державної адміністрації та Вишгородський районний центр опіки дитини. 
 
Наша адреса: Вишгород, пл. Шевченка, 1, кім. 74, 99; тел. 04596 56-382.
 
Валентина ТИМОШЕНКО,
начальник служби у справах дітей та сім’ї
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 400 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus