Головна » 2014 » Червень » 28 » «Збережи життя солдату»
10:45
«Збережи життя солдату»
Уповноважений депутатської групи «Суверенна європейська Україна» Ярослав Москаленко передав партію бронежилетів 4 рівня захисту березанському батальйону «Київ-11». Військові з Вишгорода отримали 15 штук, з Іванкова – 32 бронежилети, із Славутича – 7. 
 
Разом з тим, славутичани отримали додаткові 33 бронежилети: три із них направлені у 72-й батальйон, що укомплектовується у Білій Церкві, 30 штук розподілять серед інших формувань.
 
Інші два бронежилети були надані на прохання армійців з Вишгородщини, які на декілька днів приїхали додому і повернуться на Донеччину для участі в АТО.
 
Окрім того, на потреби 25-го батальйону територіальної оборони Збройних Сил України, який проходить тренування в учбовому центрі «Десна», Ярославом Москаленком було передано 460 карематів. До слова, основний кістяк батальйону  – мешканці Вишгородського району.
 
У той же час, для забезпечення електроживленням військовослужбовців 11-го батальйону в «Десні» закупили дизель-генератор. 
 
Нагадаємо, протягом декількох місяців активно реалізується кампанія «Збережи життя солдату». У рамках ініціативи народні депутати із групи «Суверенна європейська Україна» налагодили системну роботу щодо поставки на передову найнеобхіднішого – бронежилетів 4 рівня захисту, сучасних рацій із великим радіусом дії, тепловізорів, спеціалізованих карет швидкої допомоги, захисних шоломів, різних елементів амуніції, медичних препаратів – усього того, що дозволить убезпечити солдата від ризиків для життя і здоров’я.
 
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 622 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus