Головна » 2014 » Червень » 28 » У взаємодії з Держводагентством
10:43
У взаємодії з Держводагентством
Відбулася робоча поїздка депутата обласної ради Олександра Приходька у Рови, Рудню Димерську, поселення переселенців із Чорнобильської зони  та інші населені пункти району. Серед головних завдань – з’ясування обсягу робіт, пов’язаних із розчищенням меліоративних каналів та запобіганню підтопленню у цій місцевості. 
 
У зв’язку з великою кількістю звернень мешканців району щодо проблеми з підтопленням будинків, Олександр Приходько звернувся до голови Держводагентства Василя Сташука, за сприяння якого почалися роботи з розчищення меліоративних каналів (водовідведення). З метою координації цих дій у роботі взяли участь начальник управління водних ресурсів у м. Києві та Київській області Микола Урупа і керівник Ірпінського міжрайонного управління водного господарства Андрій Забуга та Ровівський сільський голова Михайло Мартиненко. 
 
– Меліоративним каналам Вишгородщини близько 40 років, – розповідає Олександр Приходько. – Розчищення їх – доволі трудомістка та недешева робота. На сьогодні в Україні прийнята і вже з успіхом працює державна програма з очищення меліоративних каналів. У рамках цієї роботи вже почалися роботи у Ровах. Плануємо здійснити такі роботи на території всього району.
 
Інф. «Слова»
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 402 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus