Головна » Вишгородщина

Пожежа

Пожежа

Пожежа - це велика біда, яка тягне за собою знищення житлових будинків, майна, пошкодження промислових об’єктів, вихід з ладу техніки, - словом усе те, що зроблене руками людини.

Часто людина, роблячи якусь справу, навіть не задумується, якими можуть бути наслідки. Пожежі, як правило, виникають у житлових будинках громадян, що нехтують правилами пожежної безпеки, забуваючи про те, що вогонь помилок не пробачає.

З початку 2015 року, стано ... Читати далі »

Порятунок рибалок – справа рук рибалок

Порятунок рибалок – справа рук рибалок

Наприкінці минулого тижня, а саме у неділю, серед білого дня ледь не стали здобиччю вод Київського водосховища близько двох десятків рибалок-любителів. Випадковість, неабияка оперативність та майстерність професіоналів – членів Асоціації рибалок-користувачів Київського водосховища – запобігла потенційному нещасному випадку.
 
Голова Асоціації Микола Шинкаренко так описує випадок, що, на щастя, обійшовся без трагічного забарвлення: «Вихідного дня мені зателефонував наш користувач Сергій Буяло, який їхав з бо ... Читати далі »

Загальний результат був би вагомішим

Загальний результат був би вагомішим

Наприкінці минулого року, а саме 24 грудня, керівники промислових підприємств, установ та організацій Вишгородського району, а також сільські голови обговорювали заходи, що запобігатимуть розбалансуванню  електроенергетичних систем району та сприятимуть  зменшенню споживання, зокрема газу, протягом опалювального періоду 2015 року.
 
– Сьогодні вже є перші і обнадійливі результати, що стосуються зниження газової залежності від Росії. І хоч потуги з вищезгаданого приводу досить скромні, навіть у межах одного ра ... Читати далі »

Життя у вихорі віденського вальсу

Життя у вихорі віденського вальсу

Часом здається дивним, що найяскравіше майбутнє проявляється у минулому. Над цим є сенс глибоко задуматися. Адже найзмістовнішою візиткою людини є її діти. Зрештою, у дітях сфокусовані всі досягнення, прагнення, здобутки і недоліки батьків… Чиє у цьому досягнення або провина – то вже інше питання, якого ми цього разу торкатися не будемо…
 
– Я й не знаю, що сказати з означеного вище приводу, – задумливо говорить ветеран, громадський діяч та почесний громадянин Вишгородського району Петро Марти ... Читати далі »

Вічний подвиг

Вічний подвиг

Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Віддали своє життя за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. 
 
За громадянську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, самовіддане служіння Українському народу, виявлені під час Революції гідності всі вони отримали високе звання   Героя України. 
 
... Читати далі »

Громадське обговорення

На громадське обговорення виноситься проект Програми соціально- економічного та культурного розвитку Вишгородського району на 2015 рік.

Пропозиції та зауваження направляти листом на електронну адресу управління економіки райдержадміністрації – ekonomvrda@bigmir.net , в темі вказувати: “Пропозиції до проекту Програми” до 04.03.2015 року.

Несправні електроприлади та печі

Несправні електроприлади та печі

27 січня інспекторським складом Вишгородського районного відділу ДСНС України у Київській області проведено комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання об'єктів та житлового сектору, розташованого на території Демидівської сільської ради.

Рятувальники провели протипожежний інструктаж з депутатським корпусом. Під час перевірки житлового сектору особливу увагу звернено на громадян так званої «групи ризику». Працівники ДСНС провели протипожежні інструктажі з багатодітними сім’ями, одинокими та пристарілими людьми, перевірили стан печей, оглянули електро ... Читати далі »

Хай щастить на нелегкій солдатській дорозі

Хай щастить на нелегкій солдатській дорозі

Згідно з указом Президента України «Про часткову мобілізацію», розпочався призов громадян до лав Збройних Сил України. 
 
Призвані військовозобов’язані мають стати заміною особовому складу, який було призвано ще під час першої хвилі мобілізації. Ці військовослужбовці будуть звільнені з військової служби у березні-травні 2015 року. Іншою метою мобілізації, окрім ротації, є необхідність створення якісного резерву – армія потребує кваліфікованих спеціалістів військової справи: танкістів, артилеристі ... Читати далі »

Змагалися стрільці

Змагалися стрільці

У Вишгороді на стадіоні «Енергетик» відбулись стрілецькі змагання, присвячені Героям Крут. Учасники змагань хвилиною мовчання вшанували всіх загиблих у боях за незалежну Україну.
 
У змаганнях взяли участь 56 осіб (13 команд з вишгородських колективів фізкультури). Учасники виконували стрілецьку вправу із пневматичної гвинтівки. У командному заліку брали участь: Вишгородський районний Будинок культури, 1 місце, капітан Алла Мурга, 121 очко; Автомайдан, 2 місце, капітан Сергій Коба, 119 очок; гурт «Гайдамаки ... Читати далі »

« 1 2 ... 62 63 64 65 66 ... 80 81 »