Головна » Вишгородщина

Новорічна ялинка на свіжому повітрі

Новорічна ялинка на свіжому повітрі

19 грудня Святий Миколай завітав і до нас, на навчально-спортивну базу, де з ранньої весни і до пізньої осені тренуються вихованці Вишгородської районної ДЮСШ з водних видів спорту. 
 
У зимовий період база «відпочиває», але дуже сумує за цією гомінливою, непосидючою спортивною дітворою. І от спортсмени разом із своїми тренерами вирішили трохи «розвеселити» базу і поїхали прикрасити одну з ялинок, які там ростуть, адже незабаром Новий Рік! А які ж новорічні свята без Діда Мороза? З’явився н ... Читати далі »

Зима: пора міні-футболу

Зима: пора міні-футболу

19 грудня у спортивному залі Вишгородської КДЮСШ відбулося урочисте відкриття традиційного дитячого турніру з міні-футболу, присвяченого дню Святого Миколая. П’ятий рік поспіль директор Вишгородської районної КДЮСШ Микола Король та начальник відділу молоді та спорту Вишгородської РДА Микола Горовий проводять цей турнір. 
 
Вісім дитячих команд зібралися, щоб поборотися за красень-кубок. Команди: ФК «Чайка 2008», «ДЮСШ-Чайка», ФК «Межигір’я», «ДЮСШ» (смт Бородян ... Читати далі »

Змагалися юні плавці

Змагалися юні плавці

У басейні Вишгородської районної КДЮСШ пройшов другий етап турніру з плавання «Swimming Nation 2014» на призи вихованців Вишгородскої РК ДЮСШ Артема та Миколи Часовських. 
 
У змаганнях стартувало більше 50 плавців Вишгорода віком від 5 до 14 років. У програму турніру, крім уже звичних дистанцій, увійшли захоплюючі естафети  «Естафета серед найсильніших плавців Вишгорода», «Перший – останній» та «Приведи друга», основна мета якої – популяризація плавання і ... Читати далі »

Години відключення світла у Вишгородському р-ні

Години відключення світла у Вишгородському р-ні

8-10 год с. Н. Петрівці (та масиви - Польовий, Лазарів Сад), с. Н. Дубечня, с. В. Дубечня, с. Новосілки, с. Лебедівка, с. Пірново, с. Воропаїв, с. Боденьки, с. Жукін, с. Сувид, с. Ровжі
 
10-12 год с.Димер, с.Козаровичі (вул..Кірова, Гостева, Польова), с.Камянка, с.Глібівка, с.Федорівка, с.Рови, с.Сичівка, с.Андріївна, с.Любимівка, с.Осиково, с.Дмитрівка, с.Петрівське, с.Толокунь, с.Сухолуччя, с. Ясногродка, с. Лебедівка, с. Дудки, с. Савенка, с. Абрамівка, с. Катюжанка, Вишгородська промзона , м. Вишгород (вул..Дніпровська 4, 6, 8, вул.Мазепи 10, вул.Трушевського 8, 9, 10, 12, вул..Кургузова 3-А, 3-Б, 11, 11-А, 15, 15-А), с.Осещина (садові товариства)
 
12-14 год. с.Демидів, с.Синяк, с.Червоне, с.Г.Межигірська, с.Раківка (вул..Чайки), с.Козаровичі, смт.Димер (вул..К ... Читати далі »

Пам’ятаємо про героїв Чорнобиля

Пам’ятаємо про героїв Чорнобиля

15 грудня у приміщенні адміністративного будинку у м. Вишгороді з нагоди відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС відбулося урочисте зібрання.
 
Участь у заході взяли керівники району та м. Вишгорода, представники чорнобильських громадських організацій, громадськість.
 
Зі словами вдячності до учас ... Читати далі »

Київській ГЕС – 50!

Київській ГЕС – 50!

П’ятдесят років тому, 19 грудня 1964 року, дала перший промисловий струм Київська гідроелектростанція. 
 
Рішення про її будівництво було прийняте Радою Міністрів СРСР ще в серпні 1959 року, але будівництво розпочалося лише наприкінці 1960 року. Саме ця ГЕС стала першою в країні, де використали новітню технологію збірних залізобетонних конструкцій. Окрім того, вирішили не будувати звичну окрему греблю для зливу води, а об'єднати з водозливом саму будівлю ГЕС. Уже 10 вересня 1964 року відбулося урочисте відкрит ... Читати далі »

Призначено нового керівника «Навчально-спортивної бази»

Призначено нового керівника «Навчально-спортивної бази»

18 грудня відбулося засідання сороко­вої сесії Вишгородської районної ради VІ скликання. Серед іншого на сесії розглядалися питання обрання заступника голови Вишгородської районної ради та звільнення з посади директора комунального підприємства Вишгородської районної ради «Навчально-спортивна база».
 
Новим керівником «Навчально-спортивної бази» призначено Вікторію Кулакову. Підтримати кандидатуру нового директора приїхав і президент Федерації академічного веслування України Володимир Власенко. Ві ... Читати далі »

Промисел риби не тільки харч, а й робочі місця

Промисел риби не тільки харч, а й робочі місця

Напередодні Нового року рибалки-промисловики України підсумовують здобутки року, що минає, та готуються до зимового сезону. Цьогоріч їм вдалося істотно збільшити вилов риби, навіть незважаючи на анексію Криму. Проте майбутнє галузі під знаком питання.
 
За статистикою цей рік для українських рибалок-промисловців видався успішним, навіть без урахування показника окупованого Криму. Загальний вилов риби та інших водних біоресурсів по Україні склав майже шістдесят шість тисяч тонн – це на двадцять вісім відсотків більше ні ... Читати далі »

Питання потребує вирішення

Питання потребує вирішення

Очевидно, що пріоритетним напрямком освітянської політики будь-якої держави є  створення, розвиток і успішне функціонування закладів дошкільного виховання для майбутніх співгромадян. Цей постулат, здається, не підлягає сумнівам ні в кого, адже навіть президенти найвідсталіших країн неодмінно порушують згадані питання у своїй повсякденній діяльності.  Мобілізовують, спрямовують, модернізують… Здається, що наша країна і тут пасе задніх.
 
Щоб журналіста не звинувачували у якійсь запопадливості чи відстоюванні ... Читати далі »

Баба з возу, а кобилі не легше…

Баба з возу, а кобилі не легше…

На розширену нараду за участі перевізників, голів сільських рад та районних депутатів перетворилося заплановане засідання комісії з питань промисловості, підприємництва, будівництва, транспорту, зв’язку, торгівлі та інвестиційної політики. Чи не через безліч вказаних у її назві тем та байдужості окремих керівників вказаних галузей економіки комісії, не вистачило кворуму.  Тому хоча і перетворилася вона на нараду, актуальності, однак, не втратила.
 
По суті, питання розглядалося одне: як в умовах сьогоднішньої екон ... Читати далі »

« 1 2 ... 64 65 66 67 68 ... 80 81 »