Головна » Вишгородщина

Висококласні змагання стають традицією

Висококласні змагання стають традицією

У Вишгородському районі 11-­13 вересня відбулися аматорські змагання з триатлону «VR Gintama Triathlon», велосипедний етап яких пройшов на найкращій в Україні трасі.

Ідеально рівна дорога до мисливської резиденції колишнього президента України «Територія Акація» за Сухолуччям знову стала місцем спортивного свята. Учасники подолали олімпійську дистанцію: плавання 1,5 км, велосипедний етап від Глібівки до Сухолуччя і назад довжиною у 40 км та біг на 10 км (від Глібівки до Димера і назад). Переможцями змагань стали Дмитро Ткаченко і Світлана Каневська (обидва представники спортивного клубу «Triatman»). Загалом участь у змаганнях взяли понад 80 спортсменів­аматорів, зокрема телеведучий ток­шоу «Стосу ... Читати далі »

Робити добро для людей

Робити добро для людей

Хтось із мудрих сказав, що доброта, як та найніжніша рослина, теж прокладає собі дорогу через найтвердіший грунт, крізь тріщини скель чи через міць бетонного муру. Ніякий клин, ніякий молот і ніякий таран не порівняєш із силою доброї, щирої, чуйної людини! Розповідаючи про себе та про свою кар’єру, Олександр Приходько, депутат Київської обласної ради, натхненно говорив про те, як він любить свою рідну землю – Вишгородщину, де він народився і живе, де зустрів своє кохання, де виросли його син та донька і де разом вони раділи першим крокам і першим словам онука-первістка… Тут спочивають його батьки, які прищепили Олександрові первинність ... Читати далі »

Вишгородська райрада

Вишгородська райрада

20 серпня у приміщенні Вишгородської райдержадміністрації відбулося засідання 45-ї сесії Вишгородської районної ради VI скликання

Розглянуто актуальні питання

Сесія розглянула низку актуальних питань, що стосуються соціально­-економічної діяльності та подальшого розвитку району.

Затверджено звіт про виконання районного бюджету за перше півріччя 2015 року, що і передбачалося першим пунктом порядку денного. На сесії заслухано та затверджено звіт про витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за травень-червень 2015 року.

< ... Читати далі »

Вишгородське УСЗН запрошує на роботу

Вишгородське УСЗН запрошує на роботу

Управління соціального захисту населення Вишгородської райдержадміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

Головних спеціалістів. У конкурсі можуть брати участь громадяни України, з вищою освітою відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом в державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 3 років. Вільне володіння державною мовою, комп’ютером. Складання профільного іспиту.

 Провідних спеціалістів. У конкурсі можуть брати участь громадяни України, з вищою освітою відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магі ... Читати далі »

День Вишгорода

День Вишгорода

Сонячне місто, музика, діти… Минулими вихідними Вишгород відсвяткував свій день народження

Розпочалися урочистості у п’ятницю ввечері відкриттям оновленої площі та фонтану, що перед будинком культури «Енергетик». Мешканці міста слухали класичну музику, дивилися виступ танцювального колективу «Клерико». Вишгородцям продемонстрували пам’ятний ролик про мера міста Віктора Решетняка. Зі сльозами на очах люди аплодували, згадуючи хорошу людину. Апогеєм відкриття оновленої площі стало світлове шоу та фонтан з різнокольоровим підсвічуванням. Площа й справді зажила новим життям – ве ... Читати далі »

Герой нашого часу

Герой нашого часу

Вже другий  рік, як вогняний кордон суверенітету України  проліг на сході Держави Україна. 
Бажання перемогти ворога стало рушійною силою для героїчних  вчинків наших громадян. Відчуття любові до рідної землі, заповнило  серця українців. Cправа честі - боронити свою землю, щоб жити у вільній країні, без відчуття страху перед завтрашнім днем та із вырою у майбутнє.

Мужньо стримують непоборні українські воїни військовий натиск агресивного «руського міра» на чолі із ненаситною смертю, жертовне гирло якої норовить поглинути  Українську націю, його культуру та історію.


На варті 45-ти мільйонів життів українців, стоять титани – кіборги, народжені у людській под ... Читати далі »

10-й Юбилейный OFF-ROAD-FREE-FEST 2015

10-й Юбилейный OFF-ROAD-FREE-FEST 2015

24-25-26-июля  в с.Толокунь, Вышгородский район

Offroadmaster традиционно приглашает всех вольных духом джиперов, ATV, Moto, всех туристов и поклонников активного образа жизни из разных уголков нашей Украины на незабываемый и яркий праздник души и сердца, азарта и страстей ... Читати далі »

Вишгородщина - моя маленька батьківщина: ЛЮТІЖ

Вишгородщина - моя маленька батьківщина: ЛЮТІЖ

Лютіж - село привітне і привільне Для всіх знайдеться безліч теплих слів.

Живуть у дружбі люди з Старосілля, із Бірок, з Чернина, з Ровжів.

Моє село, мов пісня журавлина, що край дороги в небі розцвіла.

Співає серце, бо й моя стежина в ії ранковім світлі пролягла.

В. Г. Головко

Село Лютіж Київської області Вишгородського району розташоване на правому березі Дніпра за 18 км на північний захід від м ... Читати далі »

100 днів голови Вишгородської РДА

100 днів голови Вишгородської РДА

Життя ставить нагальні питання і вимагає їх вирішення

Минуло три місяці, як на посаду голови Вишгородської  райдержадміністрації було призначено Олександра Горгана. Чи достатньо було цього часу аби пройнятися головними проблемами, над якими доведеться працювати, вести діалог із громадою?   100 днів - багато це чи мало, що покладено в основу його повсякденної роботи, що уже вдалося реалізувати і про подальші перспективи діяльності, Олександр Любомирович розповів  на прес-конференції, присвяченій цій події.

Олександре Любомировичу, це стало традицією звітувати перед громадою про роботу, проведену в перші три місяці з часу  призначення на по ... Читати далі »

І навчались, і ділились досвідом

І навчались, і ділились досвідом

Пенсійний фонд України на базі управління ПФУ у Вишгородському районі провів підсумкове заняття п’ятиденного  семінару, організованого навчально-методичним центром Державного підприємства "Інформаційний центр персоніфікованого обліку Пенсійного фонду України"

Діяльність Пенсійного фонду України сьогодні в полі зору значної частини населення України. Адже багато хто – сьогоднішні і майбутні пенсіонери, роботодавці – так чи інакше пов'язані з його діяльністю, від безперебійного функціонування системи пенсійного забезпечення залежить, врешті решт, і благополуччя багатьох людей. Отож організатори заходу поставили  за мету обмін досвідом, обговорення актуальних питань та законодавчи ... Читати далі »

« 1 2 ... 54 55 56 57 58 ... 80 81 »