Головна » 2015 » Вересень » 19 » Висококласні змагання стають традицією
12:38
Висококласні змагання стають традицією

У Вишгородському районі 11-­13 вересня відбулися аматорські змагання з триатлону «VR Gintama Triathlon», велосипедний етап яких пройшов на найкращій в Україні трасі.

Ідеально рівна дорога до мисливської резиденції колишнього президента України «Територія Акація» за Сухолуччям знову стала місцем спортивного свята. Учасники подолали олімпійську дистанцію: плавання 1,5 км, велосипедний етап від Глібівки до Сухолуччя і назад довжиною у 40 км та біг на 10 км (від Глібівки до Димера і назад). Переможцями змагань стали Дмитро Ткаченко і Світлана Каневська (обидва представники спортивного клубу «Triatman»). Загалом участь у змаганнях взяли понад 80 спортсменів­аматорів, зокрема телеведучий ток­шоу «Стосується кожного» Андрій Данилевич.

 «Вдалось виконати важливе завдання — наповнити системною активністю цю частину Вишгородського району. Тут є ділянка ідеального асфальту, рівного якому немає ніде в Україні. Для догляду за ним потрібно мати обґрунтування бюджетних витрат, а з цим є проблеми, оскільки тут немає транзитного транспорту і проживає мало людей, — заявив голова Вишгородської районної державної адміністрації Київської області Олександр Горган. — Я теж спортсмен­триатлет, двічі проходив дистанцію «Ironman» і починаючи з 2012 року регулярно тренуюсь у цьому фантастичному місці. Дуже радий, що нам вдалося втілити всі задуми в життя, і тепер на трасі між Димером і Сухолуччям постійно тренуються спортсмени і проходять висококласні змагання».

«Важко знайти місце, яке краще підійшло б для фінального старту триатлонного сезону на олiмпiйську дистанцiю аніж Вишгородський район. Етап плавання в Київському морі, велоетап і біг — на ідеальній дорозі до Сухолуччя», – заявив один з організаторів змагань «VR Gintama Triathlon», президент київського клубу триатлетів «Triatman» Андрій Ястребов.

Відбулися також дитячі старти, екскурсії, вечірка, бенкет і дискотека. Участь у змаганнях, які пройшли в околицях Глібівки, взяли понад 100 дорослих і дітей.

Організаторами аматорських змагань з триатлону «VR Gintama Triathlon» виступили Вишгородська районна державна адміністрація, готельно­розважальний комплекс «Джинтама­Бриз» та спортивний клуб «Triatman».

 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 491 | Додав: slovo
comments powered by Disqus