Головна » 2014 » Вересень » 20 » Вишгородські каратисти підкорюють світові татамі
11:11
Вишгородські каратисти підкорюють світові татамі
Для учнів Вишгородського відділення Київської обласної Федерації Кіокушинкан карате літо 2014 року видалося дуже насиченим та спортивним. Зі своїми тренерами  та учнями інших відділень області наші спортсме­ни відпочивали у чотирьох таборах у різних куточках України, та навіть побували у Болгарії. Спортсмени, вихованці спортивно-оздоровчого клубу «Комета», перебувають у гарній фізичній формі та вже готуються до найближчих змагань. 
 
Великий внесок у спортивне життя Вишгородщини зробив боєць Володимир Сергєєв, вихованець Олександра Черткова, який приймав участь у чемпіонаті Євразії, що проходив у червні в Баку (Азербайджан). Володимир зайняв друге призове місце! Для Володимира це вже четвертий  міжнародний турнір. Взагалі міжнародні змагання – найвищий пілотаж  у кар’єрі будь-якого спортсмена. Міжнародні турніри з кіокушин-кан карате вже давно проводяться з участю нашої збірної, у якій не останнє місце займають наші вишгородські спортсмени.
 
21 та 22 червня у Баку відбувся чемпіонат Євразії з кіокушин-кан  карате. Україну представляли три бійці: Андрій Гішко (Миколаїв), Володимир Брезицький (Івано-Франківськ) та вишгородський боєць із спортивного клубу «Комета» Володимир Сергєєв. Були присутні команди з Іраку, Ірану, Азербайджану, Туреччини, України, Казахстану. На жаль, не приїхала на змагання збірна команда Росії, приїзд якої надав би додаткової мотивації нашим бійцям. Нашим бійцям вдалося на трьох взяти три  призові місця.  Гішко зайняв перше місце, Сергєєв – друге, а  Брезицький взяв бронзу. Це може і добре, що збірна Росії не приймала участі. Вони мають велике представництво у суддівських бригадах та не дуже чесно  допомагають своїм бійцям. Саме таким чином наших «зливали» на попередніх чемпіонатах у Росії та Болгарії. Учасники кажуть, що рівень цього чемпіонату був десь на рівні чемпіонату Європи, але трохи підкачало суддівство. Загалом турнір для нашої збірної вдався на славу: українці зайняли четверте місце у загальнокомандному заліку. Це хороший результат, особливо враховуючи те, скільки бійців від України приймало участь у турнірі.
 
Особливо цей турнір запам’ятається вишгородчанину Володимиру Сергєєву, адже це його перша медаль на міжнародних турнірах. До цього він брав участь у двох чемпіонатах світу  та одному чемпіонаті Європи. На попередніх турнірах наш боєць виступав не менш феєрично,  але йому щоразу не щастило з суперниками: двічі він бився з росіянами, але обидва рази його просто «зливали» російські судді. І одного разу він зустрівся з представником країни-родоначальниці карате – японцем. Варто зауважити, що навіть на фоні витривалого японця Володимир виглядав доволі впевнено, але просто не щастило. Цього разу фортуна йому посміхнулася. Перший бій мав бути із представником Росії, яких не було на турнірі, і наш боєць автоматично перейшов до наступного кола, де зустрівся з міцним азербайджанським бійцем, якого відправив у нокаут технічним ударом ногою в голову. Так він опинився у фіналі, де зустрівся з іще одним азербайджанцем, якого він, на жаль, перемогти не зміг. Зазначимо, що для Вишгородського району це перша медаль такого рівня. Вітаємо нашого чемпіона  та бажаємо йому успіхів та нових перемог.  
 
Громадська організація «Київська обласна федерація Кіокушинкан карате-до Ренмей» щиро привітала і вже відзначила Володимира Сергєєва грошовою премією та надала йому статус почесного члена федерації.
 
Надалі СОК «Комета» та обласна Федерація Кіокушинкан карате продовжує набір дітей, підлітків та дорослих для сумісного розвитку та самовдосконалення на шляху мистецтва Кіокушин Карате! Для запису дзвоніть за телефоном : 067-896-10-27.
 
Олександр ЧЕРТКОВ
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 442 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus