Головна » 2015 » Липень » 24 » Служба безпеки України. Оголошення
12:55
Служба безпеки України. Оголошення

Давайте пліч-о-пліч дамо відсіч корупціонерам, контрабандистам, терористам та зрадникам: Служба безпеки України звертається до усіх патріотично налаштованих громадян, які готові боротися з корупцією, контрабандою, тероризмом, служити на благо українському народові. Нам потрібні ті, хто справді хоче викорінити ці ганебні явища, які підривають основи української державності  

Сьогодні СБУ оголошує про початок відбору кандидатів на військову службу для заміщення вакантних посад у слідчих підрозділах регіональних органів та підрозділах, які безпосередньо беруть участь у проведенні спеціальних операцій із припинення протиправної діяльності не передбачених законами України воєнізованих або збройних формувань, розвідувально-диверсійних груп, терористичних груп та терористичних організацій (далі – спецпідрозділи).

Кандидати на службу до лав СБУ зараховуватимуться на гнучких контрактних умовах з урахуванням вимог чинного законодавства України з питань проходження військової служби.

Вимоги до кандидатів:

  • у слідчі підрозділи – вища юридична освіта (бакалавр, спеціаліст або магістр), стаж роботи за спеціальністю в органах прокуратури, Міністерстві внутрішніх справ України, інших правоохоронних органах, органах досудового розслідування тощо чи набули спеціальні знання та уміння у зазначеній сфері діяльності;
  • у спецпідрозділи – вища, професійно-технічна або повна загальна середня освіта, досягнення в спорті (спортивні звання) або відмінна фізична підготовка. Перевага надається кандидатам, що мають досвід служби в підрозділах спецпризначення, участі в антитерористичній операції, є учасниками бойових дій.

Стосовно громадян, які будуть відібрані як кандидати на військову службу у Службу безпеки України, здійснюватимуться заходи щодо визначення їх професійної придатності до військової служби на визначених посадах, стану здоров’я, а також професійно-психологічний відбір.

Відповідно до законодавства України перший контракт укладається на строк:

з особами сержантського і старшинського складу – від 3 до 5 років;

з особами офіцерського складу – від 1 до 5 років

 

Категорія: Україна | Переглядів: 428 | Додав: slovo
comments powered by Disqus