Головна » 2015 » Липень » 24 » Стань прокурором!
14:52
Стань прокурором!

Готовий змінити систему?

 

Вітальне слово заступника Генерального прокурора України Давіда Сакварелідзе

Із набуттям чинності новим Законом України «Про прокуратуру» разом із прийнятими нещодавно поправками до нього ми розпочинаємо процес системного реформування органів прокуратури України, основою якого має стати якісне оновлення її керівного складу.
Прийом документів для участі у конкурсі на заміщення посад керівників нових місцевих прокуратур, їх перших заступників та заступників розпочинається  20 липня 2015 року.
 Наше головне завдання – відкрити двері прокуратури для компетентних, мотивованих і порядних людей, які здатні змінити систему з середини та прагнуть перетворити її таким чином, аби вона дійсно служила інтересам Українського народу. Відкритий, чесний і прозорий конкурсний відбір – єдиний спосіб зробити це.
В Україні багато людей, які вміють працювати і хочуть робити це чесно. Ми готові дати їм шанс досягти успіху – спільними зусиллями побудувати якісно новий державний інститут, реалізувати справжню реформу. Впевнені, що на нашу пропозицію відгукнеться багато професіоналів, які здатні прийняти цей виклик. За ними майбутнє – як прокуратури, так і держави в цілому.
Ми дуже чекаємо на кожного з Вас! Разом зможемо досягти мети – зробити прокуратуру гідною довіри громадян!
 
Контакти:
м. Київ, вул. Різницька, 13/15.
"Гаряча лінія"  +38 (044) 200-78-01
Електронна адреса: reforms@gp.gov.ua
Більше за посиланням: http://www.gp.gov.ua/ua/reforms

 

 

Категорія: Україна | Переглядів: 585 | Додав: slovo
comments powered by Disqus