Головна » 2015 » Липень » 27 » ПРЕМІЯ "УКРАЇНСЬКА КНИЖКА РОКУ"
19:45
ПРЕМІЯ "УКРАЇНСЬКА КНИЖКА РОКУ"

З метою відзначення авторів, видавництв, видавничих організацій, які зробили значний внесок у популяризацію української книжки та розвиток вітчизняної видавничої справи присуджується щорічна премія Президента України "Українська книжка року"

   Рекомендуємо місцевим видавництвам і видавничим організаціям, громадським організаціям, творчим спілкам, літературно-мистецьким об’єднанням взяти участь у зазначеному конкурсі.

   На виконання доручення Державного комітету телебачення та радіомовлення України від 20.06.2014 № 2578/27/4 щодо заявок для участі у конкурсі на здобуття щорічної премії Президента України «Українська книжка року», повідомляємо наступне.

Премія присуджується у трьох номінаціях:

  • за видатні досягнення у галузі художньої літератури,

  • за вагомий внесок у розвиток українознавства,

  • за сприяння у вихованні підростаючого покоління

Заявка на участь в конкурсі, відповідно до Положення про премію, подається Держкомтелерадіо України до 15 листопада 2014 року разом із виданням і повинна містити інформацію про книгу, автора (співавторів) виданого твору, видавництво або видавничу організацію, рік видання, тираж, обґрунтування висунення видання на здобуття премії, а також анотації на видання.

Висунення видань на здобуття премії здійснюється з дотриманням законодавства про інтелектуальну власність.

Книжкові видання приймаються українською мовою, видані в Україні впродовж останніх трьох років, але не пізніш як за півроку до їх подання на здобуття премії.

Видання, висунуті на здобуття премії, мають бути довершені за змістом та видані на високому естетичному, художньому, поліграфічному рівні.

Заявку та видання (в 2-х примірниках) з поміткою «Щорічна премія Президента України «Українська книжка року» просимо надсилати до Держкомтелерадіо України за адресою: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2.

Контактний телефон : (044) 278-59-53

За матеріалами сайту КОДА

Категорія: Україна | Переглядів: 628 | Додав: slovo | Теги: Книга року, кода, премія
comments powered by Disqus