Головна » Архів матеріалів

Зрозуміти й допомогти

Зрозуміти й допомогти

Вишгородський районний центр зайнятості створений в березні 1991 року. Очолила новостворений центр Ніна Сидорчук, яка була беззмінним директором майже 9 років. 


За визначенням рейтингових місць, за результатами діяльності, Вишгородський районний центр зайнятості постійно займав найвищі місця. 

У 2001 році у районному центрі зайнятості впроваджено Єдину технологію обслуговування незайнятого населення, яка дала змогу ще більш якісно надавати послуги тим, хто звертається за допомогою.  ... Читати далі »

06.04.2013

Волейбольний турнір

Волейбольний турнір

Минулої суботи у Вишгороді відбувся волейбольний турнір пам’яті Василя Івановича Скибинського. При згадці його імені одразу ж у пам’яті спливає образ людини, яка була не лише справжнім професіоналом, фанатом своєї справи, прекрасним педагогом, а й вірним другом, уважним чоловіком, люблячим батьком, доброю і чуйною людиною, непереборним оптимістом. Всього себе він віддав улюбленій справі – вихованню дітей і молоді, розвитку фізкультури і спорту. 


Вшанувати пам’ять Василя Івановича у приміщенні Вишгородської ДЮСШ зібрались дев’ять волейбольних команд – п’ять чоловічих та чотири жіночих – із Вишгоро ... Читати далі »

06.04.2013

Запеклий фінал: «Нормарк» – «Шарм» 2:1

Запеклий фінал: «Нормарк» – «Шарм» 2:1

У спортивному залі Вишгородської районної КДЮСШ відбувся чемпіонат району з футзалу, в якому прийняло участь дванадцять кращих команд району, які були розподілені на три групи по чотири команди в кожній. 


В групах команди зіграли ігри за коловою системою, та визначили по дві кращі команди. Тож до півфінальної стадії змагань потрапили шість команд, які потім сліпим жеребкуванням були розподілені на дві групи по три команди в кожній. Справжні футзапьні баталії відбувалися на цій стадії змагань, адже лише переможці груп отримували місце в фіналі, команди ж які зайняли другі місця в групі грали між собою за бронзові нагороди. В цікавій безком ... Читати далі »

06.04.2013

Сніговій навалі дали відсіч

Сніговій навалі дали відсіч

22-24 березня Україна пережила справжнє стихійне лихо. Якщо у західних областях раніше випало до 40 сантиметрів снігу, то за лічені години у північних – до 50 сантиметрів, а в місті Києві – понад 60 сантиметрів, у Сумах – до 80 сантиметрів. Потужні снігопади накрили також Черкаську, Полтавську, Житомирську та Чернігівську області. 


Такого практично тридобового майже безперервного снігопаду і на такій величезній території не бувало за всю історію метеорологічних спостережень. 

Березень пригот ... Читати далі »

30.03.2013

Віддалені села не залишаться без уваги

Віддалені села не залишаться без уваги

Голова Вишгородської райдержадміністрації Олександр Приходько разом із керівником апарату райдержадміністрації Наталією Клебан та директором КП «УКБ «Вишгородрайбуд» Олександром Ніцкевичем 26 березня здійснили робочу поїздку до Абрамівки. Під час виїзного прийому громадського активу сіл Дудки, Савенки, Абрамівка, представників депутатського корпусу Абрамівської сільської ради та місцевих мешканців були обговорені найболючіші питання, що турбують місцеві громади. 

 
Учасники зустрічі озвучили нагальні потреби села, серед яких – транспортне забезпечення, розбудова інфраструктури, ремонт об’єктів соціальної сфери та благоустрою (розчистка та ремонт доріг, підв ... Читати далі »

Коротким рядком

Коротким рядком

Минулого тижня на берегах Київського та Канівського водосховищ, Дніпрі в районі Києва вздовж берегової лінії спостерігалися плями жовто-коричневого кольору. Прип’ять, Уж та Десна, які протікають по заболочених територій, насичуються залізом і марганцем, таким чином впливаючи на вміст заліза в Київському та Канівському водосховищах. Вміст заліза перевищує нормативи в два рази. Це підтверджує природнє походження жовтого кольору води. Як повідомляє «Київводоканал», результати аналізів підтвердили, що якісні показники дніпровської річкової води та розтопленого льоду – майже ідентичні та перебувають у межах визначених норм.

30.03.2013

Пріоритет – розвиток сільських громад

Пріоритет – розвиток сільських громад

Окремою темою для держави та місцевої влади є вирішення проблем розвитку сільських громад, реалізація перспектив формування економіки сільських територій. Про це заявив Президент України Віктор Янукович у своєму виступі на Раді регіонів. Глава держави наголосив, що в Україні понад 28 тисяч сільських населених пунктів, у яких проживає третина населення держави. У сільськогосподарському виробництві зайнято майже 5 мільйонів осіб, що становить 34% від загальної кількості населення, яке проживає в сільській місцевості. 


Водночас, підкреслив Віктор Янукович, проблеми сільських територій не обмежуються лише розвитком агропромислового комплексу. ... Читати далі »

30.03.2013

Змагаються юні правознавці

Змагаються юні правознавці

Вивчаючи закони нашої держави, молодь знайомиться із своїми правами і обов’язками, навчається правильно діяти в різноманітних життєвих ситуаціях, за допомогою закону, держави, її органів вчиться знаходити вихід із складних обставин. Знаючи закони, можна стати свідомим учасником перетворень, які відбуваються в нашій державі, учасником творення демократичного суспільства в Україні. 


У Вишгородській районній гімназії «Інтелект» на районний брейн-ринг «Підліток і право» зібралися команди з десяти шкіл району, щоб позмагатися в знаннях у галузі конституційного, трудового, адміністративного, кримінального, цивільного та шлюбно-сімейного права.& ... Читати далі »

30.03.2013

Про дитяче самовизначення

Про дитяче самовизначення

Терпіння – здатність стійко, без нарікань витримувати фізичні або моральні страждання, життєві злигодні, уміння довго та спокійно витримувати щось нудне, неприємне, небажане, здатність довго й наполегливо робити що-небудь, займатися чимось. Моя бабуся все моє життя бажає мені терпіння. З роками зрозуміла: терпіння – це велика сила. 


Так от, випробування для вас, батьки, настало! Ваші крихітки готуються до великого перелому у своїй свідомості та самовизначенні – вони готуються до вступу в перший клас! 

30.03.2013

Червоний Хрест закликає до благодійності

Червоний Хрест закликає до благодійності

Товариству Червоного Хреста України, яке взяло на себе благородну місію захисту життя та гідності людини, 18 квітня виповнюється 95 років. 


Щоб привернути увагу суспільства до проблем найбільш незахищених верств населення, поліпшити їхнє життя адресною матеріальною та натуральною допомогою, традиційно з 1 квітня по 1 травня 2013 року в районі проводиться Всеукраїнський місячник Червоного Хреста України під гаслом – «Сила гуманності!» 

На обліку районної організації Червоного Хреста – понад т ... Читати далі »

30.03.2013
« 1 2 ... 225 226 227 228 229 ... 241 242 »