Головна » 2013 » Березень » 30 » Червоний Хрест закликає до благодійності
13:06
Червоний Хрест закликає до благодійності
Товариству Червоного Хреста України, яке взяло на себе благородну місію захисту життя та гідності людини, 18 квітня виповнюється 95 років. 

Щоб привернути увагу суспільства до проблем найбільш незахищених верств населення, поліпшити їхнє життя адресною матеріальною та натуральною допомогою, традиційно з 1 квітня по 1 травня 2013 року в районі проводиться Всеукраїнський місячник Червоного Хреста України під гаслом – «Сила гуманності!» 

На обліку районної організації Червоного Хреста – понад тисяча одиноких громадян поважного віку, з них близько 150 прикутих до ліжка самотніх інвалідів. Це люди, які страждають більше за всіх, вони потребують постійного догляду на дому та соціальної допомоги. 

Звертаємося до мешканців Вишгородщини, до всіх, кому не байдужі людський біль і горе, із закликом дієвого милосердя. Поряд із вами ті, кого соціальні умови, одинока старість і каліцтво позбавили можливості жити гідно. 

Ваші пожертви будуть використані для придбання продуктів харчування, предметів першої необхідності для інвалідів, хворих, багатодітних сімей, дітейсиріт, створення банків одягу, збільшення мережі медико-соціальних кімнат (для немічних і малозабезпечених) у сільській місцевості, вдосконалення діяльності патронажної служби сестер милосердя Червоного Хреста, які обслуговують на дому одиноких непрацездатних людей, розширення послуг Центру медико-соціальної допомоги РО ТЧХ. 

Якщо кожен із нас зробить хоч незначний внесок до скарбнички добрих справ – милосердя на Землі побільшає. 

Прояв гуманності – це сила! Приєднуйтесь до нас і зробіть життя хоча б однієї людини кращим. Це Ваш внесок у справу доброчинності та милосердя! 

Наш розрахунковий рахунок: 2600130093822, МФО 322669, ГУ по м. Києву та Київській обл. АТ «Ощадбанк», ідентифікаційний код: 23571538, з поміткою: На благодійність. 

Адреса Вишгородської районної організації Червоного Хреста України: м. Вишгород, вул. В. Симоненка, 5, тел.: (04596) 5-26-38. 

Таміла ОРЕЛ, 
голова районної організації 
Товариства Червоного Хреста України
Переглядів: 697 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus