Головна » 2013 » Квітень » 6 » Запеклий фінал: «Нормарк» – «Шарм» 2:1
10:12
Запеклий фінал: «Нормарк» – «Шарм» 2:1
У спортивному залі Вишгородської районної КДЮСШ відбувся чемпіонат району з футзалу, в якому прийняло участь дванадцять кращих команд району, які були розподілені на три групи по чотири команди в кожній. 

В групах команди зіграли ігри за коловою системою, та визначили по дві кращі команди. Тож до півфінальної стадії змагань потрапили шість команд, які потім сліпим жеребкуванням були розподілені на дві групи по три команди в кожній. Справжні футзапьні баталії відбувалися на цій стадії змагань, адже лише переможці груп отримували місце в фіналі, команди ж які зайняли другі місця в групі грали між собою за бронзові нагороди. В цікавій безкомпромісній боротьбі до фіналу потрапили команди «Нормарк» та «Шарм». Вони й розіграли переможця турніру – в запеклій боротьбі перемогу виборола команда «Нормарк», яка обіграла своїх суперників з рахунком 2:1. В матчі за третє місце зійшлися команди «Штурм» та «Каскад», підсумковий рахунок 6:3 на користь команди «Штурм». Таким чином п’єдестал виявився наступним – перше місце «Нормарк», друге «Шарм», а третю сходинку зайняв «Штурм». 

Команди-призери отримали медалі, а кращі гравці отримали цінні подарунки. Ними стали: кращий воротар Євген Стриж із «Шарму», кращий захисник – Володимир Почапський («Штурм»), кращий нападник Андрій Гринюк з «Каскаду» і кращий гравець Андрій Маковка з «Нормарку». 

Що ж стосується переможця турніру команди «Нормарк», то вона отримала ще й красень-кубок переможця Вишгородського району з футзалу 2013 року. 

Тож зимовий сезон закінчено, попереду старт нового футбольного сезону! 

Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 369 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus