Головна » 2013 » Квітень » 6 » Зрозуміти й допомогти
10:28
Зрозуміти й допомогти
Вишгородський районний центр зайнятості створений в березні 1991 року. Очолила новостворений центр Ніна Сидорчук, яка була беззмінним директором майже 9 років. 

За визначенням рейтингових місць, за результатами діяльності, Вишгородський районний центр зайнятості постійно займав найвищі місця. 

У 2001 році у районному центрі зайнятості впроваджено Єдину технологію обслуговування незайнятого населення, яка дала змогу ще більш якісно надавати послуги тим, хто звертається за допомогою. 

З 2000 року по 2002 рік колектив працівників центру зайнятості очолював Олексій Скоростецький, який продовжив славні традиції. З 2003 року по теперішній час директором Вишгородського районного центру зайнятості є Наталія Браткова, яка починала свій трудовий шлях у службі зайнятості з посади начальника відділу. Високо компетентною у дорученій справі, маючи неординарні організаторські здібності, вона змогла згуртувати навколо себе колектив однодумців. Спеціалісти центру зайнятості шукають різні форми, засоби соціальної допомоги тим, хто перебуває на обліку. 

Зрозуміти, допомогти, знайти відповіді на численні питання клієнтів – справи щоденні, і саме мудрість працівників служби зайнятості дозволяє знайти вірний шлях до кожного, хто потребує допомоги, поради, консультації. Служба зайнятості допомагає як безробітним та незайнятому населенню району, так і роботодавцям. Невід’ємною частиною роботи центру стало проведення ярмарків професій та вакансій для населення, під час яких колектив проявляє ініціативу та творчий підхід. У 2004 році відбулося урочисте відкриття нового приміщення Вишгородського районного центру зайнятості, розташованого за адресою: м. Вишгород, вул. Шолуденка, 6-а. 

У різні часи в районному центрі зайнятості працювали і працюють справжні професіонали, люди, які вболівають за долю кожної людини, яка звернулася за допомогою.
Переглядів: 449 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus