Головна » Вишгородщина

Звернення Ростислава КИРИЧЕНКА

Звернення Ростислава КИРИЧЕНКА

Голодомор 1932-1933 років в Україні — не історична минувшина, а глобальна терористична акція комуністичного режиму проти мирного населення, яка не має терміну давності і забуття. Вона була і залишається незагоєною раною генетичної пам’яті українського народу. Понад 7 мільйонів українців заморили штучним голодом для досягнення злочинної політичної мети – ослаблення та винищення волелюбного українського селянства – соціальної основи нації.
Неоголошена війна проти українського народу – геноцид наклав свій безжальний відбиток на всю нашу історію, на національну самосвідомість. Масштаби трагедії важко оцінити. Голодомор  назавжди змінив хід історії українського народу. Він став одним із найважчих випробувань, що випали на нашу долю. Але народ України &nbs ... Читати далі »

Торгівля людьми — виклик сьогодення

Торгівля людьми — виклик сьогодення

Минулого вівторка у малому залі адмінбудинку відбулось засідання круглого столу на тему: «Морально-етичні принципи у висвітленні проблеми торгівлі людьми в ЗМІ». Участь у засіданні взяли представники громадської організації «Фундація «Гармонізоване суспільство», апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, служб соціальної сфери району.
Метою та завданням проекту є посилення спроможності органів державної влади та громадських організацій, які працюють у сфері протидії торгівлі людьми, надавати відповідну допомогу жертвам торгівлі людьми. Торгівля людьми є не лише сучасною формовою рабства, яке порушує права людини, а й тяжкою формою насильства, у результаті якого маємо скалічені душі, тіла і долі. Жодна країна світу не може убезпечити себе від ... Читати далі »

Прощавай Віталіє Павловичу, прощавай, воїне!

Прощавай Віталіє Павловичу, прощавай, воїне!

17 листопада у селищі Димер відбулось поховання Благовісного Віталія Павловича, який загинув у зоні проведення АТО. Провести в останню путь загиблого військового зібрались бойові побратими, рідні та друзі загиблого воїна, учні школи й односельчани. Віддати останні почесті воїну прийшли керівники району – голова райдержадміністрації Олександр Горган, голова районної ради Ростислав Кириченко, перший заступник голови РДА В’ячеслав Савенок, працівники Димерської селищної ради.  
 Багато добрих слів було сказано про Віталія Павловича, який пішов до війська добровольцем у січні 2015 року. Службу проходив у 93-й механізованій бригаді в Донецьку. 14 листопада, у день народження воїна,  під Авдіївкою групу з 14 чоловік  бойовики обстріляли з мінометів. На жаль, ... Читати далі »

Керівники склали присягу

Керівники склали присягу

17 листопада відбулося друге засідання першої сесії Вишгородської районної ради VII скликання. У роботі сесії взяли участь 35 депутатів із 36. Провів засідання новообраний голова районної ради Ростислав Кириченко. На початку засідання депутати вшанували хвилиною мовчання загиблого в АТО військовослужбовця 93-ї механізованої бригади нашого земляка із Димера Віталія Павловича Благовісного та жертв терористичних актів, що відбулися минулої п’ятниці у Франції.
Першим питанням порядку денного було затвердження інформації лічильної комісії щодо рішення про обрання голови Вишгородської районної ради, після чого Ростислав Кириченко склав присягу посадової особи місцевого самоврядування.
Далі депутати шляхом таємного голосування обирали заступника голови райради. На цю посаду було ... Читати далі »

Виробничникам – практичні навички першої медичної допомоги

Виробничникам – практичні навички першої медичної допомоги

Нещодавно у Вишгороді відбувся тренінг у рамках програми «Регіональна ініціатива з охорони здоров’я» за підтримки Київської обласної та Вишгородської районної організацій Товариства Червоного Хреста України. Партнером заходу виступив навчально-курсовий комбінат АТВТ «Трест «Південатоменергобуд» за підтримки Сергія Костирка, який надав приміщення для проведення тренінгу. 
Протягом двох днів тренер Марина Сметана провела навчання по наданню першої медичної допомоги потерпілим для представників підприємств, організацій міста та району (ТОВ «Чіпси Люкс», Вишгородське МКП, «Водоканал», ТОВ «Хенкель Баутехнік (Україна)», ТОВ «Кен Пак (Україна)», «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС», відділ виконавч ... Читати далі »

Голова райради – Ростислав Миколайович Кириченко

Голова райради – Ростислав Миколайович Кириченко

Кириченко Ростислав Миколайович, народився 8 серпня 1985 року в с. Лютіж Вишгородського району Київської області. Українець, громадянин України. Здобув дві вищі освіти. 
Закінчивши у 2002 році Лютізьку загальноосвітню школу, вступив до Національного аграрного університету, де здобув кваліфікацію магістра з фінансів. За час навчання у вузі проходив стажування за контрактом у Великій Бринії, працював контролером якості виробленої продукції «S&A Produce». 
У 2011 році закінчив Інститут післядипломної освіти КНУ ім. Т. Г. Шевченка за спеціальністю «Правознавство». 
Працював у різних галузях у Вишгородській районній адміністрації, Київській обласній адміністрації та Київській обласній раді. 
З 2008 по 2010 роки – голов ... Читати далі »

Відбулася сесія Вишгородської районної ради

Відбулася сесія Вишгородської районної ради

12 листопада у приміщенні адмінбудинку у Вишгороді відбулося засідання установчої сесії Вишгородської районної ради VII скликання. Засідання відкрив голова Вишгородської районної виборчої комісії Юрій Боярин, який доповів про хід проведення та результати виборів. 
Відтак п’ятивідсотковий бар’єр подолали такі політичні партії: Вишгородська районна в Київській області партійна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» – дев’ять депутатів, Вишгородська районна партійна організація політичної партії «Наш край» – шість депутатів, Вишгородська районна організація партії «Свобода» – чотири депутати, Вишгородська районна організація політичної партії «Громадянська позиція» – чоти ... Читати далі »

Мати єдності, батько громадянства і сторож держави

Мати єдності, батько громадянства і сторож держави

Українська мова й писемність — це здобуток культури і духовної діяльності українського народу. У ній і мудрість віків, і пам’ять народу, і щирість душі. Наша мова є рідною майже для 50 мільйонів чоловік.
Генеалогічно українська мова належить до індоєвропейської мовної сім’ї. Щодо початку писемності в українських землях тривають наукові дискусії. Археологічні знахідки засвідчують наявність писемних знаків на глиняному посуді, пряслицях, зброї тощо ще за трипільської доби.
Кілька століть нас привчали до думки про нібито «вторинність» української мови, ретельно приховуючи від українців величезний масив української ж писемності, історії та культури, що сягає глибокої давнини і налічує багато тисячоліть.
 Давніший із літописів, що дійшов до на ... Читати далі »

Результати виборів депутатів Вишгородської районної ради

Результати виборів депутатів Вишгородської районної ради

 

 

 

 

 

Витяг з протоколу Вишгородської районної виборчої комісії Київської області про результати виборів депутатів Вишгородської районної ради
Кількість голосів виборців, поданих за кожну місцеву організацію 
політичної партії у багатомандатному виборчому окрузі:

... Читати далі »

Бути у гармонії із собою та своєю справою

Бути у гармонії із собою та своєю справою

Минулого вівторка у великому залі адмінбудинку відбувся четвертий тренінг програми «Нова якість публічних послуг»,  у якому взяли участь представники апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади та працівники виконкомів місцевих рад району.
Вишгородська районна державна адміністрація  спільно з американською організацією «Global Leadership», що спеціалізується на проведенні тренінгів для бізнесменів та громадського сектору, успішно продовжує впровадження довгострокової  міжнародної програми навчання державних службовців та представників органів місцевого самоврядування.
Мотивуючий тренінг, спрямований на особистісний розвиток, визначення цілей та цінностей, проводили професійні тренери та ... Читати далі »

« 1 2 ... 51 52 53 54 55 ... 80 81 »