Головна » 2014 » Червень » 07

Петро Порошенко склав Присягу Українському народу

Петро Порошенко склав Присягу Українському народу

7 червня 2014 р. у Верховній Раді України відбулася церемонія інавгурації Президента України Петра Порошенка.

Урочисте засідання в парламенті розпочалося з Гімну України у виконанні Національного заслуженого академічного українського народного хору України ім.Г.Г.Верьовки. Після цього  Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський оголосив офіційні результати виборів Президента України.

Голова Конституційного Суду Укр ... Читати далі »

«Швидка» для Національної гвардії

«Швидка» для Національної гвардії

4 червня на учбовому центрі в Нових Петрівцях народні депутати України з групи «Суверенна європейська Україна» Ярослав Москаленко, Ігор Єремеєв та Степан Івахів, підтримуючи ініціативу «Збережи життя солдату» та реагуючи на заклик МедАвтоМайдану, передали медикам 2 батальйону Національної гвардії України новенький УАЗ «Швидка медична допомога». 
 
За невибагливість, надійність та простоту цей тип автомобілів серед військових отримав назву «Таблетка». Цих автомобілів, як і багатьох інших засобів, дуже не вистачає в частинах, задіяних у АТО.
... Читати далі »

Ми виконуємо свою роботу

Ми виконуємо свою роботу

Солдатська праця – найважча. Військові це розуміють як ніхто. Ну і, звісно, будь-яка праця потребує відпочинку. А кращий відпочинок для бійця – побувати вдома.
 
Саме в цей момент мені й довелося зустрітися з  учасником Антитерористичної операції (АТО) нашим земляком Віктором ПАЛІЄМ (звідки він, з певних міркувань, не називаємо). Багато про що хотілося запитати, адже інформація зі Сходу краї­ни – занадто різноманітна. Але першим саме собою випливло запитання:
 

Справи депутатські

Справи депутатські

Депутат облради Олександр Приходько як помічник народного депутата Верховної Ради України Ярослава Москаленка здійснив робочу поїздку населеними пунктами району для уточнення необхідної допомоги розвитку інфраструктури, медичного та іншого забезпечення.
 
У Нових Петрівцях помічник народного депутата разом із сільським головою Радіоном Стареньким перевірив стан місцевих водойм та визначив об’єм робіт по їх очищенню, заходи щодо покращення водовідведення й запобігання підтопленню.
 

Ювілей Литвинівської школи

Ювілей Литвинівської школи

Вісімдесятилітній ювілей Литвинівської школи співпав цього року з останнім дзвоником для її цьогорічних випускників. Цю визначну для села подію відвідали голова районної ради Ірина Побідаш, депутат районної ради Валентин Титаренко, Литвинівський сільський голова Олександр Приходько, керівник районного відділу освіти Світлана Чамро та інші гості. У школі завжди радо вітали гостей, учнів та випускників. Не порушено доброї традиції і зараз. 
 
Учениця десятого класу Анна Ліщинська з почуттям гордості та вдячності так побачила і описала згадану урочисту подію: 
 
... Читати далі »

Дружна родина – міцна держава

Дружна родина – міцна держава

У Міжнародний день сім’ї, 15 травня, в актовій залі Київського університету імені Бориса Грінченка було гамірно і людно. Серед учасників урочистої церемонії нагородження переможців та призерів ІV Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» були й представники Вишгородського району – першокласники Старопетрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів разом зі своєю вчителькою Галиною Чоколовою.
 
Нагороди вручали відомі й поважні люди, та лише наймолодші конкурсанти та їхні наставники, а серед них і першокласники Старопетрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, отримали дипломи з рук першого Президента України Леоні ... Читати далі »

Доля «Межигір’я»

Доля «Межигір’я»

24 квітня цього року на сесії районної ради був зачитаний лист голови комісії з питань законності, правопорядку, боротьби з організованою злочинністю та корупцією районної ради Віктора Куляєва до голови  Вишгородської районної ради Ірини Побідаш, у якому йдеться про долю резиденції «Межигір’я».
 
«Сьогодні, коли вирішується питання з поверненням резиденції у державну власність, ситуація з використанням Межигір’я викликає занепокоєння у всіх небайдужих громадян, які очікували змін на краще. На нашу думку, деякі верткі заповзятливі ділки, прикриваючись революційною ситуацією та ... Читати далі »

З подякою за турботу

З подякою за турботу

Висловлюємо щиру подяку депутату районної ради Тетяні Поповій за постійну турботу і допомогу у вирішенні всіх питань, з якими звертаються до неї жителі нашого села. Зокрема, за регулярну допомогу нашому інваліду-юнаку, який отримав травму хребта. Тетяна Попова періодично відвідує його вдома та турбується в придбанні путівок для нього на санітарно-курортне лікування.
 
Окрема подяка від інваліда Великої Вітчизняної війни Петра Лещенка, якому депутат допомогла вирішити питання з електропостачанням у його будинок.
 
07.06.2014

Податківці – благодійники

Податківці – благодійники

Показник сімейного щастя –  дзвінкий дитячий сміх, який лунає в теплій і затишній  оселі. Дитина є  безцінним скарбом для кожної людини, і всі ми повинні докласти зусиль для забезпечення щасливого безтурботного дитинства. 
 
У кожної родини своя історія і свої проблеми, проте діти повинні отримувати від дитинства лише позитивні емоції та спогади.   
 
Так, намагаючись подарувати хвилини щастя та отримати у відповідь дитячу усмішку, фахівці Вишгородсь ... Читати далі »

07.06.2014

«Екстрим» на Печерських пагорбах

«Екстрим» на Печерських пагорбах

Щороку фестиваль Дружин юних пожежних збирає навколо себе талановиту та прогресивну молодь. 
 
Команда Нижчедубечанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка представляла Вишгородський район у фіналі обласного етапу ХХ Всеукраїнського фестивалю  Дружин юних пожежних, була запрошена на XV Київський фестиваль КВК юних пожежних імені Л.П.Телятнікова. Він щороку проходить під аркою Дружби народів під гаслом «Як тебе не спалити, Києве мій».  Команда  у складі Ярини Мацур, Олексія Ковтуна, Владислава Суходольського, Аліни Мусієнко, Антона Мимка та Євгенії Волжаніної  поза конкурсом продемонст ... Читати далі »

Привіт, «Карасику»!

Привіт, «Карасику»!

У мальовничому куточку с. Новосілки Вишгородського району неподалік швидкоплинної Десни розташований дитячий оздоровчий табір «Карасик»  Державного підприємства спеціального приладобудування «Арсенал».
 
02.06.2014 року у табір приїхали перші відпочиваючі 54 хлопчиків та дівчаток із Вишгородського району. Зустрів групу дітей відважний ковбой, який повідомив про те, що потрапити на територію табору можна, коли знаєш пароль. Звичайно, наші діти не знали пароля, тому ковбой поділився військовою таємницею, і вже через кілька хвилин дітей оглядали медичні працівники Світлана Коломієць т ... Читати далі »

100% результат «Динамо КВПУ»

100% результат «Динамо КВПУ»

Чемпіонат Вишгородського р-ну набирає обертів.
 
Ті, хто уважно стежить за ходом чемпіонату, знають, що в цьому сезоні в обох лігах грає однакова кількість команд – по 10. Зіграно п’ять турів. Перейдено так званий екватор змагань, до кінця першого кола залишилось чотири тури. У вищій лізі в одноосібні лідери вирвалась команда «Динамо КВПУ» з с. Катюжанки зі 100% результатом: 5 матчів – 5 перемог. Гіркоти поразки ще не зазнали ФК «Лісовичі» та команда «Енергетик», які вчетверте зустрічалися між собою. У спортивних журналістів є такий термін – «б ... Читати далі »