Головна » 2014 » Червень » 7 » 100% результат «Динамо КВПУ»
10:23
100% результат «Динамо КВПУ»
Чемпіонат Вишгородського р-ну набирає обертів.
 
Ті, хто уважно стежить за ходом чемпіонату, знають, що в цьому сезоні в обох лігах грає однакова кількість команд – по 10. Зіграно п’ять турів. Перейдено так званий екватор змагань, до кінця першого кола залишилось чотири тури. У вищій лізі в одноосібні лідери вирвалась команда «Динамо КВПУ» з с. Катюжанки зі 100% результатом: 5 матчів – 5 перемог. Гіркоти поразки ще не зазнали ФК «Лісовичі» та команда «Енергетик», які вчетверте зустрічалися між собою. У спортивних журналістів є такий термін – «бойова нічия» – саме так можна охарактеризувати цей матч.
 
Команди показали видовищний, агресивний, комбінаційний футбол. Рахунок в одній з масованих атак «Енергетик» відкрив, продемонструвавши високу швидкість та виконавчу майстерність, – Артем Охріменко. Відновив інтригу, зрівнявши рахунок після розіграшу стандарту, досвідчений захисник «Лісовичів» В’ячеслав Сіренко. Команди доклали максимум зусиль, щоб схилити чашу терезів на свою користь, але дуже впевнено в цей вечір діяли голкіпери обох команд.
 
9 червня в Лютежі зустрінуться лідери чемпіонату «Динамо КВПУ» та «Лісовичі». Запрошуємо вболівальників підтримати команди.
 
У першій лізі також точиться запек­ла боротьба за лідерство. Явного лідера немає, але три команди: «СНД» с. Нижча Дубечня, ФК «Межигір’я» с.Нові Петрівці та «КДЮСШ» м. Вишорода мають однакову кількість очок, «у спину їм дихає» «Кристал» м. Іванкова. У звітному турі досвідчена та титулована команда з Нових Петрівців екзаменувала дебютанта – команду «КДЮСШ». Цей матч був цікавим ще й тим, що керують колективами двоє найдосвідченіших тренерів чемпіонату – Валерій Сивашенко та Роберт Акопов. Юні футболісти з Вишгорода (вихованці спортивної школи 1997 р.н.) упевнено та грамотно провели цей матч. Вони навіть першими повели в рахунку, але досвід тренера та виконавча майстерність новопетрівчан завадила молодій команді з Вишгорода вийти в одноосібні лідери – матч закінчився з рахунком 1-1. Тому вся боротьба попереду. Пропонуємо таб­лиці з усіма результатами перших п’яти турів. 
 
Микола Король,
голова Вишгородської РФФ
 
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 478 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus