Головна » 2014 » Листопад » 01

ЦВК: вибори до Верховної Ради відбулись

ЦВК: вибори до Верховної Ради відбулись

Центральна виборча комісія (ЦВК) визнала позачергові вибори до Верховної Ради України такими, що відбулись. Про це повідомив на брифінгу у Києві заступник голови ЦВК Андрій Магера у понеділок, 27 жовтня. Українці зробили на виборах сміливий і чіткий крок, обравши шлях до демократії, реформ і європейської інтеграції. 
 
Магера зазначив, що склад парламенту восьмого скликання є легітимним, незважаючи на відсутність результатів голосування у деяких округах, зокрема, у 12-ти округах Криму, 15-ти округах Донецької та Лугансь ... Читати далі »

Ім’я твоє невідоме, ім’я твоє Солдат

Ім’я твоє невідоме, ім’я твоє Солдат

28 жовтня, у дні 70-річчя визволення України від нацистських загарбників, на території Національного музею-заповідника «Битва за Київ у 1943 році» урочисто відкрито Пам’ятний знак  «Невідомому солдату» на братській могилі 26 невідомих солдатів, перепоховання останків яких відбулося 21 червня 2013 року. 
 
Останки знайдено на території Київської області на місцях боїв 1941 та 1943 років пошуковими загонами: археологічним патріотично-пошуковим об’єднанням «Дніпро–Україн ... Читати далі »

Засідання оперативного штабу

Засідання оперативного штабу

30 жовтня  у приміщенні адміністративного будинку у м. Вишгороді під керівництвом в.о. обов’язки голови Вишгородської райдержадміністрації В’ячеслава Савенка відбулось засідання  районного оперативного штабу з вирішення питань, пов’язаних з розміщенням, життєзабезпеченням, наданням соціального захисту мешканцям Автономної Республіки Крим, м. Севастополя, Донецької та Луганської областей, які переселяються у Вишгородський район для тимчасового проживання, надання допомоги військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції, їх сім’ям та іншим громадянам України, які перебувають в районі проведення антитерористичної операції. 

Таким він хлопцем був…

Таким він хлопцем був…

Сім’ю Василя Заїки, принаймні у Пірново, добре знають багато місцевих мешканців. Дільничним інспектором він був. 
 
Справеливий, доброзичливий... Знайомі щиро співчували після випадку, пов’язаного зі зникненням зброї на його дільниці. Вболівали, що саме через цей злощасний випадок старшого лейтенанта розжалували в сержанти, але дільничним залишили. Втручання громади захистило міліціонера від неминучого, на той час, звільнення. Службовим становищем у часи «розвинутого соціалізму» не користувався. ... Читати далі »

Втрата документів – податкові наслідки

Втрата документів – податкові наслідки

До Вишгородської ОДПІ неодноразово звертались фізичні особи – підприємці за допомогою пояснити, як діяти у разі втрати документів,  що підтверджують доходи або витрати. Тому  надаємо роз’яснення відповідно до норм Податкового кодексу України.
 
Так відповідно до п. 177.4 ст. 177 Податкового кодексу до переліку витрат, безпосередньо пов’язаних з отриманням доходів, належать документально підтверджені витрати, що включаються до витрат операційної діяльності згідно з розділом III цього Кодексу. ... Читати далі »

Володар кубка та чемпіон – відомі

Володар кубка та чемпіон – відомі

25 жовтня на стадіоні ОСК «Діназ» (с. Лютіж) відбувся фінал кубка Вишгородського району з футболу. До фіналу в цьому сезоні потрапили чемпіон цього року ФК «Лісовичі» та ФК «Інделек» (м. Вишгород).
 
Можливо чемпіонський титул, здобутий за декілька турів до закінчення чемпіо­нату, дещо розслабив команду Леоніда Титаренка. Команда «Інделек» упевнено розпочала гру і вже в одній з перших атак повела в рахунку. Точним ударом відзначився Андрій Шипілов. А коли за декілька хвилин ... Читати далі »

01.11.2014

Срібна команда і кращий капітан

Срібна команда і кращий капітан

24 жовтня відбулася відкрита першість Бориспільської ДЮСШ з волейболу серед дівчат 1998-99 р.н. Помірятися силами до Борисполя завітали кращі волейболістки Київщини – з Бучі, Ірпеня, Бородянки та Яготина. 
 
Наші дівчата спочатку впевнено переграли своїх однолітків з Бородянки (2:0 за сетами), а потім у цікавій безкомпромісній боротьбі (з рахунком 2:1 за сетами)  переграли волейболісток із Борисполя. Посівши перше місце в групі, наші дівчата вийшли в фінал, де поступилися одній із кращих команд Київської обла ... Читати далі »