Головна » 2014 » Листопад » 1 » Срібна команда і кращий капітан
10:10
Срібна команда і кращий капітан
24 жовтня відбулася відкрита першість Бориспільської ДЮСШ з волейболу серед дівчат 1998-99 р.н. Помірятися силами до Борисполя завітали кращі волейболістки Київщини – з Бучі, Ірпеня, Бородянки та Яготина. 
 
Наші дівчата спочатку впевнено переграли своїх однолітків з Бородянки (2:0 за сетами), а потім у цікавій безкомпромісній боротьбі (з рахунком 2:1 за сетами)  переграли волейболісток із Борисполя. Посівши перше місце в групі, наші дівчата вийшли в фінал, де поступилися одній із кращих команд Київської області – команді ДЮСШ (м. Ірпінь). Попри все ми вважаємо, що результат досить пристойний. Кубок, срібні медалі і дипломи отримала наша команда та її досвідчений тренер Олексій Рудий.
 
Слід відзначити, що кращим гравцем турніру було визнано капітана нашої команди Ольгу Прищепу, яка отримала цінний приз від організаторів турніру. Також організатори відзначили пам’ятним призом, ще одного нашого гравця – Анастасію Ткач. Та попри все виграє і програє команда, тож срібний призер обласної першості з волейболу серед дівчат 1998-99 р.н. Вишгородська КДЮСШ мала такий склад: Ольга Прищепа, Анастасія Ткач, Вікторія Конончук, Ніколь Гапон, Анастасія Яковишина та Аліна Ушакова. Ще раз вітаємо нашу команду та її тренера з великим успіхом!
 
Іван КАРПИНА,
заступник директора КДЮСШ
Категорія: Київщина | Переглядів: 382 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus