Головна » 2014 » Листопад » 1 » Володар кубка та чемпіон – відомі
10:15
Володар кубка та чемпіон – відомі
25 жовтня на стадіоні ОСК «Діназ» (с. Лютіж) відбувся фінал кубка Вишгородського району з футболу. До фіналу в цьому сезоні потрапили чемпіон цього року ФК «Лісовичі» та ФК «Інделек» (м. Вишгород).
 
Можливо чемпіонський титул, здобутий за декілька турів до закінчення чемпіо­нату, дещо розслабив команду Леоніда Титаренка. Команда «Інделек» упевнено розпочала гру і вже в одній з перших атак повела в рахунку. Точним ударом відзначився Андрій Шипілов. А коли за декілька хвилин арбітр матчу Іван Карпина за фол останньої надії вилучив з поля захисника ФК «Лісовичі» Максима Нікітенка, стало зрозуміло, що переламати хід матчу номінальним господарям буде дуже важко. Так воно і сталося – забито по чотири красивих м’ячі (дублями відзначилися – Андрій Шипілов та Андрій Маковка) у ворота голкіпера ФК «Лісовичів» Юрія Яковчука і пропущено один з пенальті (відзначився Віктор Олініцький). У підсумку дружній футбольний колектив «Інделек» – володар кубка Вишгородського району з футболу сезону 2014 року. Та не будемо поспішати, адже у ФК «Лісовичі» буде шанс взяти реванш: за два тижня ці ж  команди зійдуться у двобої за суперкубок району з футболу. 
 
А поки організатори турніру визначили кращих гравців матчу. Ними стали Віктор Олініцький (ФК «Лісовичі») та Андрій Маковка (ФК «Інделек»). 
 
Також усі бажаючі могли взяти участь у конкурсі прогнозистів на точний результат матчу. Переміг батько Андрія Шипілова – теж Андрій Шипілов, спрогнозувавши точний рахунок матчу 4:1. Цінний подарунок отримав Андрій від голови Вишгородської районної федерації футболу  Миколи Короля.
 
Після закінчення вишгородського фіналу на красень-стадіон у Лютежі вийшли найкращі команди Київської області ФК «Колос» (с. Ковалівка) та ФК «Буча», щоб розіграти суперкубок Київської області з футболу сезону 2014 року.
 
Більш майстернішими і влучнішими були футболісти ФК «Колос», які в підсумку перемогли з рахунком 2:1. Таким чином «Колос» у цьому сезоні забрав усі три трофеї ставши чемпіоном, володарем кубка та суперкубка Київської області.
 
Що ж стосується футбольних перегонів Вишгородського району, то тут чемпіон району та першості вже відомі.
 
Зазвичай інтрига триває до останнього туру, але в цьому році за декілька турів до закінчення змагань, як у вищій, так і в першій лізі, чемпіони відомі.
 
Так чемпіоном вищої ліги став ФК «Лісовичі». Останніми роками ця команда з невеликого села була справжнім лідером нашого чемпіонату, але піднялася на вершину лише в 2014 році – у рік п’ятирічного ювілею з дня заснування клубу. Найщиріші привітання людині, яка вкладає у футбол все – вільний час, власні клопоти, душу та серце – Леоніду Титаренку. 
 
А чемпіоном першої ліги став ФК «СНД» з Нижчої Дубечні. Цікавий колектив, технічну та молоду команду створив на лівому березі Дніпра Анатолій Клименко. Тож наші вітання цьому талановитому тренеру та подальших успіхів у вищій лізі чемпіонату району!
 
Микола КОРОЛЬ,
голова Вишгородської районної федерації футболу
Переглядів: 403 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus