Головна » 2013 » Листопад » 28

У збиток не працюватимуть

У збиток не працюватимуть

Під час свого дводенного офіційного візиту до Італії Володимир Путін зробив майже неможливе. Кілька разів, попри час, він розповідав європейцям, яка Україна непередбачувана й необов’язкова країна. І недвозначно рекомендував їм не довіряти політичному керівництву України. 


У багатьох експертів складається думка, що хазяїн Кремля переймається не так інтересами своєї країни, як розповідає про особисті комплекси, інтимні страхи, що виникли як наслідок невдач політики Кремля втягнути Україну до Митного союзу, повідомляє газета «Голос України». 

28.11.2013

На Київщині відбулася громадська рада

На Київщині відбулася громадська рада

У приміщенні Київської обласної державної адміністрації за участю заступника голови Тетяни Подашевської та представників громадської ради відбулося розширене засідання президії громадської ради при Київській облдержадміністрації щодо євроінтеграційних процесів в Україні та рішень керівництва держави з цього питання. 


Під час засідання Тетяна Подашевська проінформувала присутніх про ситуацію, що склалася з процесом євроінтеграції в Україні, доповіла про економічні ризики, які несе прискорення асоціації з ЄС, підкреслюючи, що альтернативи євроінтеграційного курсу України не існує. 
28.11.2013

На Київщині відбулося засідання молодіжної ради

На Київщині відбулося засідання молодіжної ради

У Київській обласній державній адміністрації відбулося засідання молодіжної ради під головуванням заступників голови Київської обласної державної адміністрації Тетяни Подашевської та Андрія Спаського. 


Під час зустрічі із студентами та представниками молоді Київщини розглядалися питання щодо співпраці з молодіжними організаціями в регіоні, а також обговорили питання щодо призупинення підписання договору про асоціацію з ЄС. 

- Сьогодні ряд питань ми успішно вирішуємо з молодими колегами,які звертаю ... Читати далі »

28.11.2013

Виклики сьогодення: Євроінтеграція?..

Виклики сьогодення: Євроінтеграція?..

27 листопада у м. Вишгороді відбулась рада громадського активу району. 


Участь у заході взяли голова Вишгородської райдержадміністрації О.Приходько, голова районної ради О.Носаль, голови виконавчих комітетів місцевих рад району, директори навчальних закладів, керівники правоохоронних органів, підприємств, установ та організацій району, громадськість, ЗМІ. 

Під час зустрічі обговорено євроінтеграційний напрям розвитку України та зроблено акцент на ухваленні керівництвом держави рішення з цьог ... Читати далі »

28.11.2013

Розвиток району – основа добробуту кожного його мешканця

Розвиток району – основа добробуту кожного його мешканця

Відбулась колегія Вишгородської райдержадміністрації, за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, представників районної ради, голів виконавчих комітетів місцевих рад району, керівників правоохоронних органів, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, комунальних підприємств району, автотранспортних підприємств, на якій розглянуто одне з ключових питань: підсумки соціально-економічного та культурного розвитку Вишгородського району за 9 місяців 2013 року. 

 
Під час засідання голова адміністрації повідомив про проведення зустрічі з громадським активом району з метою інформування громади про результати роботи влади. «Реалізація завдань, дору ... Читати далі »

Зустріч з активом району

Зустріч з активом району

27 листопада відбулась зустріч голови адміністрації О.О. Приходька, голови районної ради О.Ю.Носаля та Вишгородського міського голови В.О.Решетняка з громадським активом району, людьми, небайдужими до розвитку Вишгородського краю, які готові працювати на благо району та всіх його мешканців. 


- Разом з Вами я б хотів обговорити досить актуальне питання на сьогодні: реалізація завдань, доручень Президента України щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку як усієї держави, так і Вишгородщини. Ми всі працюємо щоб забезпечити втілення ініціатив Президента України у рамках реалізації Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспро ... Читати далі »

28.11.2013

На Київщині відбулася трьохстороння рада

На Київщині відбулася трьохстороння рада

Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк провів засідання тристоронньої ради, де були присутні депутати Київської обласної ради, голови райдержадміністрацій, міські голови, керівники структурних підрозділів, а також представники підприємств та громадської ради. Під час зустрічі ї було обговорено одну з найважливіших тем сьогодення країни. 


- Уряд України своїм рішенням продовжив підготовку до підписання договору про асоціацію з Європейським Союзом для того, щоб не допустити катастрофічного розвитку ситуації в економіці та добитися компенсації понесених і можливих у майбутньому втрат, - наголосив Анатолій Присяж ... Читати далі »

28.11.2013