Головна » 2013 » Листопад » 28 » На Київщині відбулася громадська рада
16:46
На Київщині відбулася громадська рада
У приміщенні Київської обласної державної адміністрації за участю заступника голови Тетяни Подашевської та представників громадської ради відбулося розширене засідання президії громадської ради при Київській облдержадміністрації щодо євроінтеграційних процесів в Україні та рішень керівництва держави з цього питання. 

Під час засідання Тетяна Подашевська проінформувала присутніх про ситуацію, що склалася з процесом євроінтеграції в Україні, доповіла про економічні ризики, які несе прискорення асоціації з ЄС, підкреслюючи, що альтернативи євроінтеграційного курсу України не існує. 

- Реформи, які ми здійснюємо, - це підтвердження того, що ми йдемо європейським шляхом, наголошує Президент Украйни. Європейський Союз уже заявив, що підписання може відбуватися навесні наступного року, і Уряд зробить все можливе, щоб до цього часу необхідні домовленості були досягнуті, - сказала Тетяна Подашевська. 

У ході роботи наради заступник голови відповіла на численні питання членів президії. В своїх виступах присутні керівники громадських організацій області виказали підтримку рішення Президента України та Уряду призупинити процес асоціації з ЄС до вирішення економічних проблем, зв'язаних з цим процесом. Члени ради окремо виказали незадоволення роботою центральних ЗМІ щодо висвітлення позитивних процесів в Україні з втілення реформ, ініційованих Президентом України, зокрема, про відкриття нових соціально-важливих об'єктів, виконання соціальних програм для ветеранів, інвалідів та інших найбільш вразливих категорій населення.
Переглядів: 416 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus