Головна » 2013 » Листопад » 28 » На Київщині відбулося засідання молодіжної ради
14:27
На Київщині відбулося засідання молодіжної ради
У Київській обласній державній адміністрації відбулося засідання молодіжної ради під головуванням заступників голови Київської обласної державної адміністрації Тетяни Подашевської та Андрія Спаського. 

Під час зустрічі із студентами та представниками молоді Київщини розглядалися питання щодо співпраці з молодіжними організаціями в регіоні, а також обговорили питання щодо призупинення підписання договору про асоціацію з ЄС. 

- Сьогодні ряд питань ми успішно вирішуємо з молодими колегами,які звертаються до нас, - наголосив Андрій Спаський. - Це робочі моменти, де молоді люди мають змогу обговорити актуальні проблеми студентства та шляхи їх рішення разом із керівництвом області, представниками управлінь та іншими кваліфікованими спеціалістами. 

Під час зустрічі Тетяна Подашевська, зазначила, що сьогодні Уряд країни своїм рішенням продовжив підготовку до підписання договору про асоціацію з Європейським Союзом для того, щоб не допустити катастрофічного розвитку ситуації в економіці, а також запитала у молоді, на їхню думку, чи готова Україна зараз зробити такий крок для країни та громадян? 

- Наша країна, наш Президент і наш Уряд й надалі буде проводити підготовку до підписання Угоди про асоціацію з ЄС, але для сьогоднішнього укладання договору наша країна та наші люди ще не готові. Ми знаємо, що ті умови, які висунув нам Міжнародний валютний фонд - є абсолютно неприйнятними. Ми не можемо погодитися з вимогами вдвічі збільшити оплату за житлово-комунальні послуги і одночасно заморозити зарплати, стипендії, пенсії та всі соціальні допомоги, - наголосила Тетяна Подашевська. 

Нагадаємо, що упродовж трьох років при голові Київської облдержадміністрації створена та активно працює громадська молодіжна рада, під час засідань якої лідери громадських організацій висловлюють свої думки та зауваження стосовно проблемних питань життєдіяльності області та надають пропозиції їх усунення.
Переглядів: 419 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus