Головна » Вишгородщина

До уваги мешканців району

До уваги мешканців району

Повідомляємо, що Громадська рада при Міністерстві екології та природних ресурсів України звернулась з пропозицією до виконуючого обов’язки Президента України О. В. Турчинова щодо правильного використання об’єкту «Межигір’я», а саме:

«Шановний Олександре Валентиновичу! Громадські організації, які входять до складу Громадської ради при Мінприроди разом з фахівцями Мінприроди після ретельного вивчення та аналізу об’єкту «Межигір’я», його використа ... Читати далі »

Батьківщині потрібне зерно

Батьківщині потрібне зерно

На Вишгородщині розпочалися весняно-літні польові роботи. Відповідно до виробничих планів на поточний рік, сільські господарства сіють ярові культури на площі 886 гектарів. З них під зернові прогнозується 618 гектарів, у тому числі 208 га – під овес, 400 га займатиме кукурудза, 10 га – ячмінь, 200 га – соя, 33 гектари – картопля, 25 га – кормові культури. Наразі підготовлено під посів 317 гектарів, посів ранніх ярих культур проведено на площі 107 гектарів.
 
Зі слів начальника управління агропромислового комплексу району Галини Журбенко, у користуванні та оренді сільськогосподарсь ... Читати далі »

Самооборона Майдану: бронепоїзд справний!

Самооборона Майдану: бронепоїзд справний!

Трохи більше місяця відділяє нас від тих буремних подій, коли мешканці Вишгородщини вийшли на підтримку Майдану за покликом сумління та почуття громадянського обов’язку. Зібрані ліки та речі, своєчасно надана медична допомога, блок-пости на підступах до Києва – все це допомогло зберегти чиїсь життя та наблизити час нашої спільної перемоги.
 
Сьогодні ми хочемо подякувати вам, дорогі земляки, за участь, за допомогу, за вашу громадянську позицію. Земний уклін за все!
 
Завдяк ... Читати далі »

Від Київської Русі – до сьогодення

Від Київської Русі – до сьогодення

Нещодавно відбулася презентація музейного комплексу «Київська Русь», яку представив архітектор Василь Климик, автор багатьох споруд та композицій у Вишгороді. 
 
На презентації були присутні заступник міського голови Олексій Данчин, начальник відділу з гуманітарних питань Володимир Ткач, секретар міськради Марія Решетнікова, директор музею гончарства Ірина Пироженко, депутати міськради  Валерій Виговський, Дмитро Колодзян, почесний громадянин міста Іван Бурдак, директор «Технопроекту» Віктор Федосенко, громадськість Вишгородщини. Архітект ... Читати далі »

Футбольному керманичу – успішної роботи

Футбольному керманичу – успішної роботи

26 березня у приміщенні Вишгородської РДА відбулася чергова звітно-виборча конференція Вишгородської районної федерації футболу (ВРФФ), на якій були присутні близько 40 делегатів та почесних гостей – футбольні активісти, тренери, арбітри та функціонери.
 
Відбулася цікава, відверта, принципова розмова про стан та перспективи розвитку «гри мільйонів» у Вишгородському регіоні.
 
У своєму звіті голова  ВРФФ Микола Король відзначив здобутки районної федерації, але бі ... Читати далі »

Зібрані кошти – сім’ям героїв

Зібрані кошти – сім’ям героїв

Минулої середи відбулася передача матеріальних коштів, зібраних мешканцями Вишгородського району, сім’ям загиб­лих на Майдані героїв – Ігоря Пехенька та Володимира  Кіщука. Родина пораненого від вибуху гранати Володимира Куприка також отримала подяку вишгородців та грошове відшкодування від представників Народної ради Трохима Іванова, депутатів районної ради Геннадія Панамарчука та Тетяни Попової. 
 
– Ініціаторами збору коштів від імені вишгородчан виступила Народна рада, – говорить один з її очільників Трохим Іванов. – Ми переймалися організацією заходу, слідкували ... Читати далі »

Співпраця буде плідною

Співпраця буде плідною

Про перші дні на посаді голови районної ради та робочу поїздку лівим берегом Вишгородського району розповідає Ірина Побідаш:
 
– Як депутат районної ради двох скликань я неодноразово була у всіх сільських радах нашого району. Після обрання головою райради у першу чергу вирішила ознайомитися зі станом соціальної сфери територіальних громад Вишгородщини, розпочавши з лівобережної частини.
 
Відвідавши всі сільські ради, була приємно вражена результатом роботи сільських голів. Підні ... Читати далі »

Разом – ми велика сила

Разом – ми велика сила

Громадяни України об’єднуються навколо ідеї благодійності, даруючи надію дітям, віру дорослим, гуртуючи молодь навколо благородних ідей та вічних цінностей. Тисячі людей від заходу на схід, від півночі до півдня допомагають та підтримують небайдужих у добрих прагненнях.
 
У Київському національному університеті імені Вадима Гетьмана теж навчається багато небайдужих студентів, які готові в будь-яку хвилину прийти на допомогу тому, хто її потребує.
 
Так цього разу активісти універ ... Читати далі »

Футбольний турнір як патріотичний захід

Футбольний турнір як патріотичний захід

Радість, сльози та море вболівальників – саме так можна охарактеризувати футбольний турнір «Діназ» 2014 – За Суверенну європейську Україну», який проходив із 28 по 30 березня на стадіонах ФК «Діназ» у Лютіжі та Демидові. Турнір відбувся за ініціативи футбольного клубу «Діназ» та засновника і почесного президента клубу, народного депутата України, уповноваженого депутатської групи «Суверенна європейська Україна» Ярослава Москаленка.
 
Описати всі ті емоції, які вирували на стадіонах просто неможливо – боротьба точилася на кожному клаптику п ... Читати далі »

«Межигір’я» – чемпіон району

«Межигір’я» – чемпіон району

Чемпіонат району з футзалу завершено. 26 березня у спортивному залі КДЮСШ  було проведено два заключних матчі чемпіонату. 
 
Спочатку в матчі за бронзу на майданчик вийшли команди ФК «Лютіж» та «Енергетик». Команди грали в одній групі, тому гра розпочалася без розвідки. У групі ветерани програли лише одну гру і саме  команді ФК «Лютіж». Тому з перших хвилин матчу «Енергетик» нав’язав супернику свою гру, вміло тримаючи м’яч та проводячи разючі атаки. Підсумок першого тайму 4:1 на користь «Енергетика». Нічого не змінилося і в ... Читати далі »

« 1 2 ... 78 79 80 81 »