Головна » Вишгородщина

Завершення опалювального сезону

Завершення опалювального сезону

Розпорядження від 31 березня 2014 року № 167 Про завершення опалювального сезону в населених пунктах Вишгородського району.

Відповідно до Закону України «Пюиро місцеві державні адміністрації», пункту 4 Приміток до норм споживання природного газу населенням у разі відсутності газових лічильників, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 08.06.1996 № 619. доручення Кабінету Міністрів України від 26.03.2014 № 3293/0/2-14 щодо завершення опалювального сезону 2013-2014 років, розпорядження голови Київської обласної державної адміністрації від 31.03.2014 № 68 «Про завершення опалювального сезону в населених пунктах Київської області» та у зв'язку із підвищенням середньодобової температури повітря вище 8 градусів тепла:

  1. Завершити ... Читати далі »

Хранителі комфорту

Хранителі комфорту

На цьому тижні своє професійне свято відзначають працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, які щодня піклуються про забезпечення комфортних умов життя та побуту мешканців району.
 
У цей день ми маємо змогу подякувати всім тим, хто надає нам неоціненні комунальні послуги, без яких ми сьогодні не усвідомлюємо цивілізованого життя. Це вода, тепло, електроенергія, чистота вулиць і дворів, озеленення територій тощо. І за всім цим стоїть праця багатьох відданих своїй справі людей.
 
– Сфера послуг – одна з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу району, – зазначає ви ... Читати далі »

Офіційна заява

Офіційна заява

Шановні земляки! 

 
До вас звертається Самооборона Майдану м. Вишгорода та Вишгородського району. В нелегкий для нашої країни час наша організація викристалізувалася з народного руху спротиву злочинній владі - як передовий загін самозахисту населення. Ним ми залишаємося сьогодні й залишатимемося, й надалі до повного перезавантаження влади та розбудови справді дієвих механізмів громадянського контролю за її діями. 
 
Ми докладаємо значних зусиль, щоб виправдати народну довіру та забезпечити громадську безпеку та спокій у нашому районі. Для цього нами проводиться клопітлива щоденна робота разом з ... Читати далі »

Свавілля від імені народу

Свавілля від імені народу

Важкі часи переживає зараз Українська держава. Розлад у суспільстві, розвал економіки, пуста казна, агресор на півдні країни. Піднімати проблему сьогодні про долю зайців, козуль чи кабанів, про те, що відбувається в мисливських угіддях, для більшості громадян здасться несвоєчасною балаканиною. 
 
А що ж такого відбувається? Майже кожного дня під яскравими гаслами справедливого переділу мисливських угідь, а насамперед – рівноправного користування природними ресурсами, рівного доступу до дарів лісів та річок, як зграї вовків, їздять по теренах Київської області, і не тільки нашої області, різного роду фальшиві революціонери (а часом, і просто обдурені і підбурені провокаторами, ... Читати далі »

« 1 2 ... 79 80 81