Головна » 2014 » Квітень » 12 » Футбольному керманичу – успішної роботи
10:19
Футбольному керманичу – успішної роботи
26 березня у приміщенні Вишгородської РДА відбулася чергова звітно-виборча конференція Вишгородської районної федерації футболу (ВРФФ), на якій були присутні близько 40 делегатів та почесних гостей – футбольні активісти, тренери, арбітри та функціонери.
 
Відбулася цікава, відверта, принципова розмова про стан та перспективи розвитку «гри мільйонів» у Вишгородському регіоні.
 
У своєму звіті голова  ВРФФ Микола Король відзначив здобутки районної федерації, але більше акцентував увагу делегатів на проблемах та шляхах покращення роботи усіх структурних підрозділів футбольного господарства Вишгородщини. Сьогодні ВРФФ входить  до п’ятірки кращих федерацій Київщини. Бажаючих виступити та поділитися своїми думками було багато, тому виступити вдалося багатьом, але не всім. У цілому конференція пройшла цікаво і жваво. Більшість виступаючих прийшли до висновку, що роботу федерації можна визнати задовільною. Тож і голову федерації обрали на другий строк одноголосно. Привітання Миколі Королю висловили всі делегати конференції. Також був обраний новий склад виконавчого та контрольно-дисциплінарного комітетів, які в найближчі чотири роки будуть розвивати футбол у районі. Члени виконкому: М. Король, М. Горовий, В. Наливайко, О. Костюченко, С. Шкільний, В. Виговський, В. Козир, А. Клименко, К. Узун, О. Слободянюк,  Ю. Ходорковський.    
 
І.  КАРПИНА,
секретар конференції
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 479 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus