Головна » 2014 » Квітень » 5 » Співпраця буде плідною
10:38
Співпраця буде плідною
Про перші дні на посаді голови районної ради та робочу поїздку лівим берегом Вишгородського району розповідає Ірина Побідаш:
 
– Як депутат районної ради двох скликань я неодноразово була у всіх сільських радах нашого району. Після обрання головою райради у першу чергу вирішила ознайомитися зі станом соціальної сфери територіальних громад Вишгородщини, розпочавши з лівобережної частини.
 
Відвідавши всі сільські ради, була приємно вражена результатом роботи сільських голів. Піднімали настрій відремонтовані медичні установи у Жукині, Хотянівці, Новосілках (тут є навіть апарат УЗД). Затишком зустріли школи Нижчої Дубечні, Жукина, Новосілок, Лебедівки, дошкільні навчальні заклади Жукина і Пірново. Сподобалися будинки культури Хотянівки, Новосілок та Вищої Дубечні. 
 
Дуже приємно було відзначити багато позитивних змін у Пірново, відчути, як оживає громада з приходом молодого та енергійного господаря. 
 
Висловлюю щиру вдячність усім, хто дбає про пам’ять нашого народу, утримуючи у доброму стані братські могили у Жукині та Лебедівці. 
 
Загалом сільські голови із задоволенням ділилися своїми досягненнями, але й із тривогою та надією розповідали про свої проблеми і плани на майбутнє. Нелегко працюється Сувидському та Воропаєвському сільським головам, адже на території цих рад дуже мало платників податків. Та навіть за таких умов сільські голови намагаються підтримувати заклади у належному стані.
 
Радісно, що в Хотянівці, Пірново, Нижчій Дубечні, Лебедівці є свої самодіяльні колективи, а у Вищій Дубечні серцем зразкового народного хорового колективу «Деснянські зорі» є сільський голова й районний депутат. 
Загалом, якщо згадати найяскравіші моменти поїздки, прикре враження справила Лебедівська амбулаторія, а після поїздки у Новосілки з’явилося величезне бажання вчитися у сільського голови, бо за чотири скликання, які йому довіряє громада, він зробив із села охайний, комфортний і справді європейський населений пункт.
 
На минулій сесії райради депутати виділили кошти для ремонту Пірнівської амбулаторії.
 
Впевнена, що подальша співпраця районної та місцевих рад дозволить нам відремонтувати приміщення, які цього потребують, побудувати дороги, зробити життя людей, які мешкають у нашому районі, більш комфортним і змістовним.
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 468 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus