Головна » 2014 » Квітень » 5 » Футбольний турнір як патріотичний захід
10:25
Футбольний турнір як патріотичний захід
Радість, сльози та море вболівальників – саме так можна охарактеризувати футбольний турнір «Діназ» 2014 – За Суверенну європейську Україну», який проходив із 28 по 30 березня на стадіонах ФК «Діназ» у Лютіжі та Демидові. Турнір відбувся за ініціативи футбольного клубу «Діназ» та засновника і почесного президента клубу, народного депутата України, уповноваженого депутатської групи «Суверенна європейська Україна» Ярослава Москаленка.
 
Описати всі ті емоції, які вирували на стадіонах просто неможливо – боротьба точилася на кожному клаптику поля, була несамовита підтримка вболівальників, зібралася чисельна армія батьків.
 
За ті три дні футбольного турніру можна зробити єдиний висновок – яка б не була напружена ситуація у нашій країні – на першому місці завжди будуть діти. Їх посмішки, вже дорослі переживання варті того, щоб проводити такі турніри.
 
В останній день змагань проводилися фінальні поєдинки. Відтак переможцями турніру стали команда ФК «Київ», яка перемогла «динамівців» 2002 року народження  та гравці «Зміни» 2004-2005 року народження, які перемогли своїх земляків з «Оболоні».
 
Найзапеклішим виявився фінал хлопців 2005 року народження між «Діназом» та «Динамо». Підопічні тренера «Діназу» Андрія Гірчи увесь поєдинок були попереду, але «динамівці», програючи 1:3, змогли зрівняти рахунок та довести гру до післяматчевих пенальті. У футбольній лотереї фортуна посміхнулась київським «динамівцям», які і стали переможцями турніру.
 
Футбольний турнір «Діназ» 2014 – За Суверенну європейську Україну» завершено, але емоції та враження залишаться ще надовго у тих, хто став свідком цього святкового дійства!
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 450 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus